Ремінь Magpul MS4 Dual QD GEN 2 (2615)

Ремінь Magpul MS4 Dual QD GEN 2 (2615)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

5 900

4 500

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

MS3® SINGLE QD (Multi-Mission Sling System) SLING GEN2 – цей ремінь був розроблений у ході тривалих експериментів, які проводили команда інструкторів компанії Magpul. На відміну від базової моделі MS3, даний ремінь оснащений двома швидкознімними антабками QD, це не тільки полегшує зручність користування в одно- та двоточковому режимі, але й дозволяє ще швидше переходити від одного режиму до іншого. Ремінь зроблений максимально універсальним, підходить для більшості тактичних завдань, що ставить перед собою сучасний стрілець. Ремінь можна використовувати як одноточковий для швидкого реагування під час бою та як двоточковий для підвищення стабільності утримання зброї під час стрілянини. Конструкція ременя дозволяє швидко змінювати вкладку з правого плеча на ліве та назад, що позитивно впливає на зручність та швидкість роботи зі зброєю у незручних положеннях, наприклад, при стрільбі з-за кута або з-під машини. Також ремінь зручний для прихованого носіння зброї. Ремінь допоможе продовжувати бій при пораненні стрільця в руку, плече або кисть. Регулювання довжини ременя проста, але в той же час надійна, плоский бігунок, не виступає і не заважає. Довжина ременя збільшена, для максимально комфортного використання людьми з різною статурою та в різному обмундируванні.
особливості:
- Швидка зміна з однієї точки на дві та назад
- Матеріали: загартована сталь, міцний полімер та нейлон
- Міцний нейлоновий ремінь не стукає, ширина – 32 мм.
- Ремінь покритий спеціальним складом (NIR) для зменшення видимості в інфрачервоному діапазоні.

Використовується як Триточковий ремінь, Триточковий ремінь для АК, ремінь на автомат 3х точковий, ремінь для зброї, ремінь для військових, тактичний ремінь, одноточковий ремінь, ремінь магпул, ремінь magpul, magpul ремінь, ремінь з антабками.

Характеристики

Матеріал
Додаткові характеристики
  • Ремень Magpul MS4 Dual QD GEN 2 Тактический ремень Ремень для оружия Ремень с антабками Одноточечный ремень (2615)
Колір
  • Сірий
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами