Ніж складний Civivi Baklash C801C

Ніж складний Civivi Baklash C801C

Продавець:Baulie

3 729

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Civivi Baklash C801C є кишеньковим інструментом для щоденного застосування. Ножовим механізмом тут послужив різновид Liner Lock. Таким чином, ваші пальці у безпеці, коли ви використовуєте цей ніж. Він зручний та міцний. Форма леза називається drop point. Подібна форма леза дуже ефективна як при нарізуванні, так і наколюванні. В основі клинка – сталь марки 9Cr18MoV. Особливість сплаву – у наявності високого вмісту хрому, рахунок чого в нього хороші протикорозійні властивості. Сталь є копією 440B, додатково легована молібденом та ванадієм. Твердість клинка досягає 60 одиниць за шкалою Роквелла, що є досить високим показником для ножової продукції. Рукоятка моделі виконана зі склотекстоліту G10. Міцний та легкий матеріал із скловолокна та синтетичної смоли. Легка текстура чудово лежить у руці та забезпечує достатнє захоплення. Довжина загальна виробу досягає 206 сантиметра, довжина в закритому положенні становить 117 сантиметра. Довжина леза дорівнює 8,9 сантиметрам, а товщина – трьом міліметрам. Важить ніж 110 грам. Характеристики: складаний кишеньковий ніж для щоденного застосування; форма леза: drop point; різновид замку: Liner Lock; кулькові підшипники; є кліпса для зручності фіксації; лезо зі сталі марки 9Cr18MoV; твердість клинка: 60 одиниць за шкалою Роквелла; матеріал рукояті: склотекстоліт G10; довжина загальна: 20,6 сантиметра; довжина у складеному вигляді: 11,7 сантиметра; довжина клинка: 8,9 сантиметра; товщина клинка: 3 міліметри; вага: 110 грам.

Характеристики

Твердість клинка
  • 60
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».