Ніж виживання складаний, зі склобоєм, стропорізом, кресалом і свистком GW25560

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж виживання складаний, зі склобоєм, стропорізом, кресалом і свистком GW25560

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

686

549

Є в наявності

22

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж виживання складаний, зі склобоєм, стропорізом, кресалом і свистком GW25560

Туристичний ніж виживання GW25560 є гібридом викидного та звичайного складаного ножа. Напівавтомат – ніж, розкриття якого відбувається, як правило, при легкому натисканні на плавничок клинка або шпенек. Потім у роботу включається стиснена до цього моменту пружина, що повністю розкриває клинок ножа. Головна відмінність викидного ножа від напівавтомата - відсутність можливості розкрити клинок без натискання кнопки замка і те, що механізм викиду одночасно є замком ножа.

Клинок типу дроп-пойнт виготовлений із якісної 420 сталі. Для спеціальних і побутових завдань властивостей міцності такого матеріалу вистачає за очі. Серед яких чудова корозійна стійкість, відсутність схильності до фарбування та відмінна здатність приймати заточування. Ріжуча кромка ножа утворена слабоувігнутими спусками від середини клинка.

Скелет рукояті формують два сталеві лайнери з декоративними накладками з палісандра. Дерев'яні накладки надають ножу красивого «олдскульного» вигляду і приємні на дотик. Палісандр пройшов необхідну обробку та стійкий до вологи, гниття та впливу мікроорганізмів. Рукоять має вибірку під вказівний палець і рифлений упор під великий, має достатню товщину і жорсткість, а тому лежить у долоні комфортно та надійно.

Замок ножа GW25560, що вже став класикою, невибагливий та відпрацьований у виробництві Liner Lock. Замок дуже надійний, дозволяє складати ніж однією рукою та не боїться бруду. Ніж досить зручно відкривається однією рукою за двосторонній шпінок клинка.

Кліпса, розташована на ручці, дозволяє закріпити ніж на поясі. Втім, його компактність робить цілком можливим носіння цього ножа просто "на кишені".

Особливістю цього складаного ножа є те, що в комплект з ним входить невелике кресало зі свистком для одержання відкритого вогню. Це пристосування сучасного типу, виготовлене з мішметалу – фероцерію. З його допомогою ви легко організуєте собі багаття, не побоюючись, що вам зашкодять вогкість і намокання.

Поблизу наверша в рукояті розташований стропоріз. Цей пристрій допоможе легко розрізати мотузку, дріт, пакувальний шнур або ремінь (у тому числі ремінь безпеки в автомобілі). У торцевій частині наверша розташовується склобій. Цей спеціальний пристрій рекомендовано мати при собі кожному автомобілісту. Можливість швидко розбити міцне скло іноді може стати дуже важливою.

GW25560 - надійний, міцний, зручний у перенесенні ніж на кожен день.

Характеристики:

Вид ножа: складаний (напівавтомат)

Особливості:

- Кресало зі свистком у рукоятці ножа

- Стропоріз

- Склобій

Загальна довжина, мм: 215

Довжина леза, мм: 88

Довжина рукояті, мм: 125

Товщина леза, мм: 3

Ширина леза, мм: 32

Марка сталі: 420

Твердість сталі, HRC: 52-55

Поверхня леза: PAINT

Матеріал рукояті: ДЕРЕВО (ПАЛІСАНДР)

Наявність кліпси: ТАК

Тип замку: LINER LOCK (ASSISTED LOCK)

Маса, Г: 145

Вид упаковки: картонна коробка

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 32
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».