Захисні окуляри Daisy X7 койот із захисними полікарбонатними лінзами

10 відгуків

Код:  375088017

Захисні окуляри Daisy X7 койот із захисними полікарбонатними лінзами

10 відгуків

Код:  375088017

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

393

Є в наявності

27

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Захисні окуляри Daisy X7 койот із захисними полікарбонатними лінзами

Вони підходять для спортивних та тактичних заходів, таких як страйкбол, хардбол, тренувальна стрільба, активний туризм, мото- та велоспорт, а також для небезпечної роботи з деревом та інших матеріалів..

Ці окуляри мають знімні дужки та 4 змінні світлофільтри різних відтінків: сірі (базові для сонячного дня), прозорі (найефективніші у темний час доби або у хмарну погоду), жовті (краще пручаються відблиску, корисні в туман або ввечері, підвищують контрастність) та коричневі (ратують при яскравому світлі, особливо зручні при швидкій їзді мотоциклом/мопедом, покращують контрастність).

Окуляри мають пластиковий модуль із поролоновими вставками та ремінець для фіксації на потилиці. Крім того, до комплекту входить м'який мішечок та твердий кейс для зберігання/транспортування, серветка (мікрофібра) для очищення лінз, еластичний шнурок для вставки замість дужок, страхувальний шнурок та тестова смужка для перевірки поляризації.

Розмір окулярів становить 14 см в ширину, 11,5 см в довжину та 4 см в висоту. Вага окулярів становить 32 г.

 

Характеристики даного комплекту окулярів включають: Тип: закриті окуляри; Призначення: спортивні, тактичні; Розмір: ширина окулярів 14 см; довжина дужки 11,5 см; висота лінза 4 см; Оправа: пластик, чорний; Дужки: знімні; Лінзи: полікарбонат, 4 комплекти скла різних кольорів; Особливість: пластиковий модуль із поролоновими вставками; Для фіксації на потилиці: ремінець; Серветка (мікрофібра): є; Для зберігання/транспортування: м'який мішечок + твердий кейс; Вага окулярів: 32 р.  
Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо окуляри Daisy X7 з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для тактичних окулярів Daisy X7. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи тактичних окулярів Daisy X7 забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год)..

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 10

  • Федір Боженов
    Відгук від покупця. Продавець: Військова справа

    Круті! Гарно сіли, не заважають, не давлять.

  • Николай Голованчук
    Відгук від покупця. Продавець: Військова справа

    Очки замечательные. Очень порадовали качеством и сменными линзами.

  • Максим Пустовіт
    Відгук від покупця. Продавець: Військова справа

    Недоліків не помітив, все влаштовує. Окулярами задоволений.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →