Ніж складаний карманний Gerber US1 Pocket Folder 31-003040 (1020678)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 66

Ніж складаний карманний Gerber US1 Pocket Folder 31-003040 (1020678)

Продавець:100GRDN

4.9/5  ( 87 оцінок )

1 349

Є в наявності

1

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Gerber US1 Pocket Knife підійде як любителю подорожей чи поїздок на природу, так і міському жителю, якому потрібен додатковий практичний інструмент для розрізання упаковки, виконання деяких інших видів робіт. Його перевага полягає у компактності та надійності. Такий ніж без проблем поміститься в карман, адже у складеному вигляді його довжина досягає лише 8,9 см. А важити він лише 28 грам. Як матеріал для його клинка використовується сталь 420НС. Це нержавіючий сплав із повітряним загартуванням і відносно невисокою твердістю. Ніж із такої сталі відмінно протистоїть утворенню корозії. Він легко заточується навіть за допомогою звичайної карманної точилки. В американському виконанні, така марка сталі вважається недорогим ходовим варіантом для ножів, які часто, але не будуть інтенсивно використовуватися. Лезо в цій моделі гладко заточене, з гострим кінчиком. Вся поверхня клинка, крім ріжучої кромки, покрита захисною кулею чорної матової фарби з високим рівнем стійкості. Це покриття не стирається під час використання ножа та досить стійке до появи царапин. Рукоятка ножа досить лаконічна формою, з невеликою виїмкою знизу для пальця. Її поверхня прогумована, а тому ваш ніж не ковзатиме у вологих ладонях. Щоб Gerber US1 Pocket Knife можна було тримати ще міцніше, на поверхню рукоятки нанесена сітка рельєфного візерунка. Він також служить декоративним елементом, додаючи оригінальності до зовнішнього вигляду цього ножа. Рукоятка ножа досить лаконічна формою, з невеликою виїмкою знизу для пальця. Її поверхня прогумована, а тому ваш ніж не ковзатиме у вологих ладонях. Для того, щоб Gerber US1 Pocket Knife можна було тримати ще міцніше, на поверхню рукоятки нанесено сітку рельєфного візерунка. Він також служить декоративним елементом, додаючи оригінальності до зовнішнього вигляду цього ножа.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 66
Матеріал ручки
  • Скловолокно
Вага, г
  • 35.6
Гарантія
  • 5 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».