Набір Gerber Suspension NXT & Mini Paraframe w-Gift Tin 31-003869 (1052474)

Матеріал клинка

Набір Gerber Suspension NXT & Mini Paraframe w-Gift Tin 31-003869 (1052474)

Продавець:100GRDN

4.9/5  ( 90 оцінок )

2 259

Немає в наявності

3

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір двох практичних помічників для подолання всіх перешкод, з якими ви стикаєтесь. Плоскогубці Gerber Suspension-NXT містять 15 незвичайних інструментів, які заховані в міцному корпусі з нержавіючої сталі, а ніж Gerber Mini-Paraframe чудово доповнити їх. Нічого не залишайте на волю випадку та купуйте найкращі інструменти Gerber вже 50 років робить ставку на якість, інновації та надійність. Цей набір є ідеальним поєднанням класичного мультитулу Suspension-NXT та ножа Mini Paraframe для повсякденного використання (EDC). Чи проводите ви більшу частину своєї години на відкритому повітрі, біля майстерні, на полігоні або десь за межами своєї зони комфорту, вам потрібні практичні та довговічні інструменти, а інструменти Gerber, безумовно, такі. Мультиплоскогубці Gerber Suspension-NXT мають класичну багатофункціональну конструкцію та приховують 15 спеціалізованих інструментів для вирішення практично будь-якої проблеми. Завдяки їхній підвісці ваші руки не хворітимуть при тривалій роботі з ними, а коли ви закінчите, ви зможете закріпити їх карманною кліпсою у будь-якому місці. Gerber Mini-Paraframe - найменший ніж у серії Paraframe і, як і його великі "брати", заснований на мінімалістському дизайні. Дизайн ножа абсолютно чистий, а завдяки відкритій рамці він дуже легкий і не зламається у кармані. Гладке лезо має широкий спектр застосування та захищене вбудованим захисним кожухом Frame-Lock. Ви зможете закріпити їх карманною кліпсою в будь-якому місці. Gerber Mini-Paraframe - найменший ніж у серії Paraframe і, як і його великі "брати", заснований на мінімалістському дизайні. Дизайн ножа абсолютно чистий, а завдяки відкритій рамці він дуже легкий і не зламається у кармані. Гладке лезо має широкий спектр застосування та захищене вбудованим захисним кожухом Frame-Lock. Ви зможете закріпити їх карманною кліпсою в будь-якому місці. Gerber Mini-Paraframe - найменший ніж у серії Paraframe і, як і його великі "брати", заснований на мінімалістському дизайні. Дизайн ножа абсолютно чистий, а завдяки відкритій рамці він дуже легкий і не зламається у кармані. Гладке лезо має широкий спектр застосування та захищене вбудованим захисним кожухом Frame-Lock.

Характеристики

Матеріал клинка
Вага, г
  • 186
Гарантія
  • 5 років
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».