Мачете Gerber Gator Bush 31-002848 (1019786)

Мачете Gerber Gator Bush 31-002848 (1019786)

Продавець:100GRDN

4.9/5  ( 87 оцінок )

2 649

Є в наявності

1

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

На сьогоднішній день існує досить багато різноманітних мачете, проте якщо ви бажаєте вибрати по-справжньому универсальный варіант, який пригодиться вам як на дачі, в саду, так і під час походу або подорожі в кемпінг, рекомендуємо віддати перевагу моделі Gator Bush бренду Gerber . Дана модель має високоміцний клинок, виконаний з високовуглецевої сталі, що відповідає міждержавному ГОСТ'у 1050. Завдяки застосуванню даного металу, ріжуча кромка леза здатна витримувати екстремальні умови експлуатації, навіть при інтенсивному використанні. Рукоятка моделі Gator Bush виготовлена ​​з полімерних матеріалів, які забезпечують їй стійкість до фізичних пошкоджень і перепадів температури, завдяки чому мачете підходить для використання як у тропічному, так і в холодному кліматі. На торці рукоятки присутні досить довгий темляк, який може згодитися для закріплення мачете у найбільш зручному для вас місці або може зіграти роль своєрідної страховки. Наприклад, якщо Gerber Gator Bush таки вислизне з ваших рук, темляк, закріплений на зап'ясті, не дозволить йому впасти. Перевагою даного мачете також є вага, що становить приблизно 0,5 кг. Завдяки цьому, Gerber Gator Bush дійсно відчувається в руці, що позитивно позначається на зручності експлуатації, особливо коли потрібно рубати товсті, промерзлі гілки. Саме сукупність вищезазначених особливостей роблять мачете Gator Bush таким универсальним, дозволяючи застосовувати його для вирішення різних завдань, що виникають як у похідних умовах, так і в повсякденній житті. темляк, закріплений на зап'ясті, не дозволити йому впасти. Перевагою даного мачете також є вага, що становить приблизно 0,5 кг. Завдяки цьому, Gerber Gator Bush дійсно відчувається в руці, що позитивно позначається на зручності експлуатації, особливо коли потрібно рубати товсті, промерзлі гілки. Саме сукупність вищезазначених особливостей роблять мачете Gator Bush таким универсальним, дозволяючи застосовувати його для вирішення різних завдань, що виникають як у похідних умовах, так і в повсякденній житті. темляк, закріплений на зап'ясті, не дозволити йому впасти. Перевагою даного мачете також є вага, що становить приблизно 0,5 кг. Завдяки цьому, Gerber Gator Bush дійсно відчувається в руці, що позитивно позначається на зручності експлуатації, особливо коли потрібно рубати товсті, промерзлі гілки. Саме сукупність вищезазначених особливостей роблять мачете Gator Bush таким универсальним, дозволяючи застосовувати його для вирішення різних завдань, що виникають як у похідних умовах, так і в повсякденній житті.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 609.6
Вага, г
  • 540
Гарантія
  • 5 років
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».