Тактичні окуляри Daisy X10, окуляри, чорні, з поляризацією

8 відгуків

Код:  376012272

Тактичні окуляри Daisy X10, окуляри, чорні, з поляризацією

8 відгуків

Код:  376012272

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 87 оцінок )

595

Є в наявності

51

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні окуляри Daisy X10, окуляри, чорні, з поляризацією з поляризацією 1 чорна лінза Зручно сидять на голові, сумісні із захисним шоломом або маскою. Також ця модель має діоптрію. У комплект входять 3 змінні світлофільтри різних відтінків: Прозорі: найефективніше працюють у темний час доби або у хмарну погоду. • Жовті: краще опираються відблиску, корисні в туман або ввечері. Підвищують контрастність, покращуючи сприйняття оком навколишніх фарб. • Чорні: рятують при яскравому світлі, особливо зручні при швидкій їзді мотоциклом/мопедом, покращують контрастність. Усі лінзи мають 100% захист від ультрафіолетових променів із довжиною хвилі близько 400 нм. Якщо необхідно тактичні окуляри додатково зафіксувати на голові на дужки можна начепити ремінець. Його довжина регулюється пряжкою. Жорсткий кейс призначений для зберігання всього комплекту. За допомогою карабіну його можна підвісити на сумку. Петлі з тильного боку дозволяють носити футляр із окулярами на поясі. Окуляри тактичні Дейзі X10 мають обтічну форму, що сприяє збільшенню огляду. Із зовнішнього боку передбачено водовідведення. Матеріал виготовлення лінз – полікарбонат Характеристики тактичних окулярів Daisy X10 з поляризацією Тип: закриті окуляри Призначення: тактичні Вікова категорія: для дорослих Стать: унісекс Розмір: підганяється Поляризація: чорна лінза Оправа: пластик, чорна Лінзі: полікарбонат, 3 комплекти скла різних кольорів Для фіксації на потилиці: ремінець Серветка (мікрофібра): є Для зберігання/транспортування: м'який мішечок + жорсткий кейс Вага: 44 г
Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо окуляри Daisy X10 з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для тактичних окулярів Daisy X10. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи тактичних окулярів Daisy X10 забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

  • Влад Коноваленко
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Окуляри нормальної якості, свою ціну виправдовують 100%
    Я задоволений.

  • Николай Рубец
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Дуже не якісний товар, класний тільки чохол окуляри не варті і 100грн

    Переваги:
    Нормальний чохол
    Недоліки:
    Дуже низька якість лінза нормально не стає в оправу ,дуже низька якість.
  • Галіна Білан
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Виконують свою функцію на 100%
    Класний комплект. Всім задоволена.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →