Ніж Cold Steel Double Agent I, блістер (39FKZ)

Ніж Cold Steel Double Agent I, блістер (39FKZ)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

2 613

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Cold Steel у своєму багатому арсеналі має чудовий ніж вузькоспрямованого призначення – Double Agent. Втілити в життя його зміг дизайнер і ножів Зак Уітсон (Zach Whitson). 

Йому вдалося вдало інтерпретувати легкий невеликий ніж із повнохвостовою конструкцією та двома отворами для пальців. Такий тип ножів відноситься до категорії шийних і, незважаючи на специфічні форми, користується дуже великою популярністю.

Cold Steel Double Agent I має гладке вигнуте лезо у формі Hawkbill з нержавіючої сталі AUS-8A, здатної відмінно витримувати навантаження і зберігати гостру кромку гострої. 

Рукоять ножа изготовлена из прочного Griv-Ex™, способствующего отличному удержанию ножа в руке. Противоскользящая текстура рукояти, вместе с отверстиями для пальцев, позволяют уверенно работать ножем как прямым, так и обратным хватом. Cold Steel Double Agent комплектуется надежными и комфортными Secure-Ex® ножнами, а также цепочкой для ношения на шее. 

В обыденности современного человека уверенно закрепились складные ножи, помещающиеся в карман штанов, куртки или небольшой сумки. Они так понравились людям благодаря своему компактному размеру и функциональности.

По своей конструкции складные модели мало отличаются от нескладных, разве что дополнительным механизмом, за счет которого острая часть и прячется в ручку. Классический вариант оснащен клинком с односторонней заточкой. Его вращение происходит за счет плоскости рукоятки.

Cold Steel фірма, яка має феноменальну популярність у любителів ножів у всьому світі. Навіть якщо ви новачок у ножовій сфері, як би ви не намагалися, ви не зможете обійти увагою ножі цього американського бренду.

Без перебільшення можна сказати, що сьогодні Cold Steel - легенда ножової галузі, вироби якої прикрашають колекції, виблискуючи "холодною сталлю" на полицях і сидять на кишенях як ножі повсякденного використання.

Характеристики

Поверхня клинка
  • Сатиноване покриття
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».