Ніж Cold Steel Recon 1 CP, S35VN (27BC)

Матеріал клинка

Ніж Cold Steel Recon 1 CP, S35VN (27BC)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

9 453

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представник тактичної серії ножів є надзвичайно вигідним та красивим вирішенням проблеми тактичного складаного ножа. Лезо в стилі Танто, з нержавіючої сталі S35VN, покрите чорним покриттям DLC, що не відображає. Завдяки цьому ніж виглядає просто приголомшливо. Рукоятка з легкого та практичного G10 забезпечує надійне утримання та дозволяє ефективно діяти ножем як правше, так і лівше. Особливо хочеться відзначити замок Tri-Ad Lock, який витримує навантаження до 90 кг. Не кожний ніж може похвалитися такими параметрами! А щоб носити його було зручніше, передбачено 2-х позиційну кліпсу та отвір для темляка на п'яті рукояті.

У повсякденності сучасної людини впевнено закріпилися доладні ножі, що поміщаються в кишеню штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру та функціональності. Найпоширенішими кишенькові ножі – це швейцарські. Вони не лише відповідають заявленій якості, а й допомагають людині впоратися з різними завданнями.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. Другий тип виглядає оригінальніше, але їх надійність поступається традиційному варіанту.

Виділяють три основні принципи викиду ножа – ручне відкриття та закриття, напівавтоматичні та автоматичні моделі. Для фронтального викиду у виробі з напівавтоматичною роботою досить просто трохи висунути меч, а далі він сам відкриється завдяки пружині. В автоматичних моделях є спеціальна кнопка, що відповідає за цей процес.

Сучасні складані ножі мають обладнані надійним фіксатором клинка, щоб він випадково не висунувся самостійно. Це зроблено спеціально з метою, щоб зменшити кількість травм, адже навіть складна модель — це холодна зброя і гостра частина в неї є. Тим більше, що така модель без проблем поміщається в будь-яку кишеню одягу і знаходиться вкрай близько до тіла.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Tri-Ad Lock
Поверхня клинка
  • Покриття карбідом вольфраму (Tungsten DLC)
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».