Полімерне кріплення IMI Defense для аксесуарів на систему MOLLE.

Полімерне кріплення IMI Defense для аксесуарів на систему MOLLE.

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

845

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення IMI Defense Molle розроблено як додатковий пристрій для військових і правоохоронних органів на вимогу ізраїльських військових

За допомогою цього нового інноваційного продукту легко кріпить аксесуари IMI Defense, такі як полімерні кобури та сумки для магазинів, до бронежилетів, несучого обладнання, жилетів, тактичних сумок, сумок тощо.

Насадка IMI Defense Molle виготовлена ​​з полімеру, розробленого для міцності та довговічності, яка може витримувати найекстремальніші умови експлуатації.

Завдяки можливостям насадки IMI Defense Molle нема потреби в плетті, що полегшує маніпулювання та заощаджує час. Це дозволяє оператору швидко та легко налаштовувати спорядження перед кожною місією, а також робить навісне обладнання корисним під час слабкого освітлення або маневрів.

Насадка IMI Defense Molle також полегшує швидке зняття та заміну полімерної кобури або сумки для магазинів із насадки Molle за допомогою одного гвинта, доступ до якого можна отримати, не знімаючи пристрій з обладнання, що несе навантаження.

Колір: чорний
Вага: 19 г

Зроблено в Ізраїлі

Характеристики

Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами