Ніж ZT 0450CF

Ніж ZT 0450CF

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 444 оцінок )

12 599

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж ZT 0450CF став плодом співпраці між ZT та дизайнером Дмитром Синкевичем. Однак ніж був випущений дуже обмеженою серією. Zero Tolerance 0450 має обтічну форму і відмінну функціональність, ця нова і компактніша версія буде набагато доступніша для цінителів першокласного дизайну і бездоганної якості.

З його 3,25-дюймовим лезом і титановою рукояттю ZT 0450 має гладкий і вишуканий вигляд, і, як ми думаємо, все це робить його ідеальним EDC. ZT виготовили його з лезом з нержавіючої сталі марки S35VN, що забезпечує гостроту як у бритви, легкість та стійкість заточування. Ніж відкривається плавно і легко завдяки підшипниковій системі відкривання (KVT) та плавнику. Рамка з титану та замок Frame Lock із сухарем із загартованої сталі забезпечують міцну фіксацію леза. Збільшений полірований капелюшок осьового гвинта додає Zero Tolerance 0450 Sinkevich KVT Titanium вишуканості дизайну.

ZT — дочірній підрозділ найбільшої корпорації з виробництва ріжучих інструментів KAI. Все почалося, коли Майк Страйдер припинив працювати з Buck Knives. Скориставшись ситуацією, Кен Оніон, дизайнер ножів Kershaw Knives і Страйдер вирішують випустити спільну серію ножів. Її назвали ZT - Zero Tolerance (нульова толерантність). Дітище вийшло на славу: комбінація мілітаризму Страйдера, що уособлює непорушну міць Збройних Сил США, і етнічний гавайський колорит Кена Оніона дали в результаті плавність ліній у поєднанні з потужністю і помірною міцністю, помножену на високу якість виконання з використанням .

Ніж Zero Tolerance 0450 виготовлений за мотивами ексклюзивного ножа Zero Tolerance 0454 Limited Edition Lottery, плоду спільного проекту компанії Zero Tolerance та білоруського дизайнера Дмитра Синкевича, який став «Кращим ножем року» за версією спеціалізованої ножової виставки Bla3 Show 2 Клинок ZT0450 виготовлений з порошкової сталі CPM-S35VN, яка має дуже високу зносостійкість. Рукоятка ножа виконана з титанового сплаву з покриттям «стоунвош», має малу вагу, дуже зручну форму і практично не ковзає в руці.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».