Ніж Cold Steel Ranch Boss II (20NPM1)

Ніж Cold Steel Ranch Boss II (20NPM1)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 372 оцінок )

3 029

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Друга версія ножа Ranch Boss отримала римську цифру II та цілу низку покращень. Перша модель вже досить непогано відповідала на виклики, які висуває власнику ранчо чи фермеру їхню діяльність, але друга, традиційно, справляється з ними ефективніше. Цьому значною мірою допомагає меч з японської вуглецевої сталі SK-5, який приводиться в робоче положення за допомогою нігтьової виїмки. Фіксується він пластиною замка Liner Lock, але має додаткове пружне "коромисло" (як у системі slip-joint), яке різко знижує ймовірність сходу п'яти клинка з пластини і таким чином підвищує безпеку роботи. Лайнери та спейсер рукоятки сталеві, накладки з рифленої штучної кістки. Також є сталевий болестер і не менш сталевий наверш з отвором для темляка.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».