Мачете з міцної сталі Vitals MT-345-01, Тефлон та прогумована рукоятка

Мачете з міцної сталі Vitals MT-345-01, Тефлон та прогумована рукоятка

Продавець:UNi Lux

4.9/5  ( 414 оцінок )

790

608

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис мачете Vitals MT-345-01

Мачете Vitals MT-345-01 – надійний зручний багатофункціональний інструмент. Призначений для вирубування бур'янів, досить великих сільськогосподарських та диких рослин, молодої порослі, відростків коренів, обрізки гілок та розпилу дрібних дощок. Це відмінний інструмент для догляду за садом, територією вздовж парканів та будівель. Підходить також для обробки великих шматків м'яса.

Зручність застосування, невелика вага та помірні габарити роблять мачете Vitals MT-345-01 незамінним не тільки в домашньому, присадибному господарстві, а й у разі виходу на природу. З його допомогою можна пробратися крізь дику поросль у лісі або на березі річки, розчистити галявину для багаття та намету.

Зручність застосування та продуктивність

Завдяки прямій формі, розмірам та ідеальному розподілу маси інструмент зручний при замаху, точний в ударі та чинить сильну руйнівну дію. Ці якості дають змогу виконати великі обсяги роботи, не відчуваючи втоми.

Комфорт під час роботи

Рукоятка мачете має ергономічну форму. Виступи – передній (гарда) і задній – забезпечують зручне та безпечне захоплення. Еластичне гумове покриття рукоятки запобігає ковзанню інструмента в руці.

Універсальний клинок

Клинок виготовлений із міцної сталі 65Mn. Одна його сторона – це гостре лезо ножа, яким можна різати та рубати досить м'які матеріали. Інший - пила з гострими та міцними зубами, призначена для видалення сухих товстих гілок, а також розпилу дощок, штакетника тощо. Такі функції клинка роблять мачете Vitals MT-345-01 інструментом "два в одному". Ріжучі кромки ножа та пилки не тупляться навіть під час тривалої експлуатації.

Тефлонове покриття

Сталеве полотно вкрите тефлоном. Він добре захищає клинок від проникнення вологи, солей, лугів, залишків добрив із ґрунту та опадів, активних речовин, що містяться в соку рослин. Це запобігає корозії металу.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».