Кріплення Чебурашка на шолом для тактичних навушників Earmor/Impact/Walkers Оливковий

Кріплення Чебурашка на шолом для тактичних навушників Earmor/Impact/Walkers Оливковий

Продавець:Robo-electronics

4.8/5  ( 18 оцінок )

1 500

1 000

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

2

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення (адаптер) чебурашка Wosport - незамінний аксесуар для кожного, хто шукає універсальний спосіб кріплення навушників до каски. Цей адаптер, зеленого кольору, підходить для кріплення навушників Earmor/Impact/Walkers на шоломи типу FAST, TOR-D, ACH MICH та ін., що мають тип рейок ARC або Wendy M-LOK.

Завдяки його ударостійкому пластиковому корпусу та поворотній панелі, можна регулювати положення навушників як за висотою, так і за притисканням до вух. Цей адаптер нового покоління підтримує обертання на 360° навколо точки кріплення на шоломі для кращого налаштування, також дає змогу індивідуально налаштувати чашки навушників завдяки кульовому кріпленню фіксатора чашки.

Кріплення (адаптер) Wosport встановлюється ідеально на навушники Earmor M31/M32/M31H/M32H, а також на Howard Leight Impact Sport та на навушники Walker's Razor Slim з деякими незручностями. Для кріплення адаптера до навушників з усього набору перехідників і кріплень необхідно використовувати всього-лише 1 довгий болт + 1 гайку з кожного боку навушників. Всі інші перехідники використовуються для кріплення адаптера до рейок.

Загальна сумісність адаптера чебурашка Wosport відповідає потребам більшості користувачів навушників та шоломів, забезпечуючи комфортне та безпечне кріплення навушників. Завдяки його універсальності та зручності використання, адаптер чебурашка Wosport стане незамінним помічником у багатьох ситуаціях, де навушники є необхідним.

Характеристики:

- Бренд: Wosport

- Модель: HD-ACC-08

- Матеріал: ударостійкий пластик, сталь

- Сумісність: Earmor M31/M32/M31H/M32H, 3M Peltor, Howard Leight Impact Sport, Walker's Razor Slim

- Комплектація: адаптери 2 шт, шестигранник, хрестова викрутка, гвинти / болти кріплення чашок до напрямної, перехідники для установки на рейки системи M-LOK

- Виробник: Китай

Характеристики

Комплектація
  • - кріплення х2 - шестигранник - хрестова викрутка - гвинти кріплення чашок до напрямної - перехідники для встановлення на рейки системи M-LOK.
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами