Тактичні окуляри захисна маска Daisy з 3 лінзами (Піксель) / Балістичні окуляри зі змінними лінзами

1 відгук

Код:  376986702

Тактичні окуляри захисна маска Daisy з 3 лінзами (Піксель) / Балістичні окуляри зі змінними лінзами

1 відгук

Код:  376986702

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 87 оцінок )

565

Є в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні окуляри захисна маска Daisy з 3 лінзами / Балістичні окуляри зі змінними лінзами ( Піксель) Захисна тактична маска Daisy(Армійські окуляри) Ця модель тактичної захисної маски спроектована спеціально для роботи у важких умовах (спека, холодна погода, посилений вітер), а також у військових операціях. У наборі йдуть 3 змінні лінзи із захистом від ультрафіолету UV400, що дозволяє використовувати маску при різному рівні освітлення та в різний час доби. Маска захищає не тільки від дрібних уламків, а й від сміття, каміння та землі. При розробці маски конструктори спроектували форму оправи таким чином, що забезпечує широкий кут огляду. Маска виготовлена за авторською технологією, яка дозволяє розширити кут огляду і зводить до мінімуму спотворення зображення. За рахунок наявності змінних лінз маска є унікальною і може використовуватися в будь-який час доби. Захисна тактична маска має ергономічну форму та оптимізована для використання на голові, шоломі, шоломі, з приладами нічного бачення та біноклями. Подвійні лінзи мають покриття, що забезпечує антитуманний захист, а спеціальний розчин на поверхні лінз запобігає запотіванню та утворенню подряпин. Переваги: - Змінні лінзи високої міцності (чорна, жовта, прозора): Жовта: покращує контраст, для використання при слабкому освітленні; Чорна: універсальна, сонцезахисна; Прозора: забезпечує захист очей (від пилу, піску, дрібних уламків). - системи антизапотівання та протитуманності; - 100% захист від ультрафіолету UV400; - скло виготовлене з полікарбонату; - Має додатковий вшитий чохол, що дозволяє безпечно транспортувати маску на шоломі, не знімаючи. Захищає від пилу. вітру. дрібних уламків при мінометних обстрілах. 5 кольорів на вибір: Олива, койот, чорна, камуфляж, піксель
Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо маску з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для маски. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи маски забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Марина Тимчук
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Класні окуляри, купувала на подарунок братові, він залишився задоволений, гарний вигляд і великий комплект! Дякую!