Плитоноска RAGNAR HARALD Койот Мультикам

Плитоноска RAGNAR HARALD Койот Мультикам

Продавець:Contractor

8 200

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Система Valhalla / Обладнання

Наш носій пластин народився під ім’ям великих королів, призначений для використання в прямих діях, забезпечуючи оператору покращений комфорт, мобільність і можливість конфігурації обладнання. Носитель пластин HARALD є частиною системи Valhalla, що забезпечує більшу сумісність спорядження з іншими елементами нашої системи або інших брендів, залежно від потреб або місії, покладеної на оператора.

Що такого особливого в

HARALD PLATE CARRIER BACK?

Він задовольнив поточні потреби оператора в прямій дії, забезпечивши максимальну мобільність, конфігурацію та універсальність, не жертвуючи основним балістичним захистом.

Мобільність

Носій пластини складається з трьох матеріалів, комбінація яких забезпечує кращу адаптацію до пластини та тіла оператора.

Mesh MultiCam®: це сітчаста тканина, яка пропонує спеціальні властивості в широкому діапазоні операційних сценаріїв, найважливішою з яких є здатність миттєво зливати воду під час морських операцій. Але основна функція цього матеріалу (розробленого для компанії Crye Precision®) полягає в зменшенні ваги носія пластини та досягненні більшої тепловіддачі в теплих середовищах.

Високоефективна еластична тканина: забезпечує максимальне пристосування до пластин різних марок, де носій для пластин адаптується до пластини, а не навпаки. Він мінімізує профіль і запобігає внутрішнім переміщенням самої плити. Хоча його можна адаптувати до інших балістичних плит, профіль призначений для пластин 25x30 см.

Нейлонова тканина 1000D: її розташовують у місцях завантаження або там, де зазвичай прикріплюють інші елементи кріплення обладнання, забезпечуючи більшу міцність збірки. Носій для пластин Harald працює гібридно разом із ременями Velcro та технологією лазерного різання, що дозволяє йому працювати з традиційними системами кріплення MOLLE, Velcro або обома одночасно.

Розмір

Мінімалістичний крій і дизайн тримача для пластини, який максимально відповідає ергономіці балістичної пластини завдяки еластичним бічним стрічкам, які запобігають її зсуву під час бігу або різких рухів.

Конструкція HARALD зроблена таким чином, що підставка пластини слідує за рухами оператора відповідно до основних принципів спортивної біомеханіки, згідно з якою обладнання має адаптуватися (наскільки це можливо) і максимально природним чином слідувати рухам людського тіла.

Зменшення опори пластини до мінімуму, завжди пропонуючи оператору захист його життєво важливих органів, забезпечує більший діапазон бічної та черевної рухливості, оскільки він краще адаптується до анатомії верхньої частини тулуба.

Універсальність

Система Valhalla — це набір елементів носіїв обладнання, які дозволяють користувачеві генерувати різні конфігурації носіїв пластин або скринь залежно від конкретних потреб кожного професіонала та його місії. Крім того, це забезпечує його сумісність з елементами інших брендів на ринку незалежно від того, чи використовують вони кліпсу, липучку або систему кріплення MOLLE.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами