Активні навушники Honeywell Howard Leight чорні з кріпленням на шолом

Активні навушники Honeywell Howard Leight чорні з кріпленням на шолом

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

6 800

2 599

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні шумоподачі навушники Howard Leight Impact Sport від Honeywell для захисту органів слуху при стрільбі, будівництві та інших шумних роботах тепер у комплекті з адаптерами для шолома!

Відповідно до нашого досвіду, вони: довговічніші, зручніші, виглядають і відчуваються краще. Тому немає причин купувати їх окремо та модернізувати, це повноцінний комплект, зручний за будь-яких обставин і для будь-якого шолома з рейками.

особливості:

Вбудовані спрямовані мікрофони посилюють команди діапазону та інші навколишні звуки до 82 дБ, забезпечуючи більш природне прослуховування та розширене спілкування. Мають низькопрофільні амбушюри для зазору, регульоване оголов'я для надійної фіксації та компактну складну конструкцію для зручного зберігання. Забезпечують максимальну безпеку та захист слуху, миттєве блокування будь-якого шуму вище 82 дБ. Зовнішній аудіороз'єм дозволяє використовувати як стереонавушники, при підключенні до MP3-плеєра або іншого аудіоджерела. Трековий адаптер розроблений для обертання на 360 °, тому ви можете легко сховати навушники. Рейкові адаптери доступні для повного діапазону шоломів FAST, шоломів ACH, шоломів MICH тощо, які мають рейки ARC збоку.

У комплект включені навушники із кріпленнями на шолом.

Увага! Шолом комплект не входить!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами