Тепловізор INFIRAY (iRay) FINDER FL35R

Тепловізор INFIRAY (iRay) FINDER FL35R

Продавець:Krop Security

4.8/5  ( 120 оцінок )

84 400

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Iray Finder FL35R — новинка кінця 2021 року, тепловізійний монокуляр із лазерним далекоміром Iray Finder FL35R від однойменної компанії — InfiRay Technologies Co., Ltd. Прилад побудований на інноваційному оксиді ванадієвому сенсорі iRay Vox Ceramic  384х288 pix. @ 12 мкм (NETD)  <40mK, 50 Гц. Дальність виявлення паростої фігури понад півтора кілометра перекриває весь спектр завдань, велику мету розміром з автомобіль ви побачите з 2,5 кілометрів.  Повний набір мультимедійних опцій допоможе зафіксувати на відео всі моменти вдалих спостережень і точних пострілів. Зображеннями трофеїв можна здивувати колег і друзів.

Монокуляр із тепловізором Iray Finder FL35R відгуки від мисливців отримав захоплені. Потужний інструмент для виявлення цілей, готовий до експлуатації навіть в екстремальних умовах. Широкий набір користувацьких налаштувань допоможе адаптувати прилад під будь-які завдання й умови видимості.

Тепловізор для полювання та спостережень Iray Finder FL35R характеристики

  • Дальність виявлення автомобіля/людини — 2460/1818 м;
  • Матриця iRay Vox Ceramic  384х288 pix. @ 12 мкм (NETD)  <40mK, 50 Гц (iRay Technology);
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з фокусуванням від 1 м, збільшення 3,4 – 13,6x;
  • Поле зору, градусів/м на 100 м — 7,5 х 5,7 / 13,1 х 10;
  • Кольоровий OLED дисплей 1024х768 пікс, 5 колірних палітр;
  • Записування відео фото 32 Гб пам'яті, Вбудований модуль Wi-Fi;
  • Лазерний далекомір до 800 м, похибка ±1 м;
  • Клас вологозахисту з IEC 60529 — IP67;
  • Система живлення — вбудований Li-ion акумулятор, автономна робота до 6 годин;
  • Можливість під'єднання зовнішнього джерела живлення Micro-USB, Type-C;
  • Діапазон робочих температур: від -40 до +50 °C;
  • Виробник InfiRay Technologies Co., Ltd, гарантія 2 роки;
  •   - офіційний дилер InfiRay в Україні
  • Повний цикл гарантійних зобов'язань.

Функціональні особливості

Тепловізійний блок мисливського монокуляра Iray Finder FL35R містить інноваційний надчутливий сенсор нового покоління. Власні розробки та технічні рішення отримали відтворення в здібностях оптики реєструвати мінімальні відхилення температури на поверхні об'єкта, що спостерігається, та будувати інформативні термограми. Оксид ванадієвий приймач iRay Vox Ceramic  384х288 pix. @ 12 мкм (NETD)  <40mK, 50 Гц збільшив чутливість. Картинка навіть сильно віддаленого об'єкта має високий рівень деталізації й контрасту. Модуль працює на частоті 50 Гц, даючи змогу без зволікань стежити за рухомими з високою швидкістю об'єктами.

Германієва оптика з довгофокусним об'єктивом  F35/f1.0 має власне збільшення

дає змогу комфортно вести спостереження на середніх і далеких дистанціях. Ручне фокусування допоможе від 2 до 8Х. Наближати картинку можна плавно з кроком 0,1х і дискретно. Кут поля зору — 7,5х5,7 градусів у метричній системі буде дорівнює зоні простору 13,1х10 метрів на 100-метровій позначці.

Дальність виявлення цілі розміром з автомобіль 2460 метрів. Стандартна ростева фігура (людина, велика тварина) помітна з дистанції 1818. Тепловізор із далекоміром перекриває весь спектр завдань для будь-якого типу полювання, включно з гірською, трофейними баранами.

Шість колірних палітр наявні на «вооруванні» передбачені для вирішення будь-якого типу завдань. Під час пошуку об'єктів за умови поганої видимості рекомендовані контрастні кольори (чорний, білий) ефективно виділяють цілі на холодному тлі. У разі завдань з ідентифікації та визначення трофейності рекомендовані теплі колірні рішення. Вони не напружують зір і підходять для тривалих спостережень.

Повноколірний  OLED дисплей з збільшувальною лінзовою системою надає повнорозмірне зображення з максимальним рівнем деталізації. Доступні тонкі параметри яскравості та контрасту. Дисплей має низький рівень споживання й адаптований до мінусових температур.

Лазерний далекомір  здатний неабияк спростити стрільбу на середніх і дальніх дистанціях, звівши кількість промахів до мінімуму. Дальність дії — до 800 метрів, похибка ±1 м. Пристрій працює в невидимому для зору діапазоні. Клас лазерної безпеки — 1.

Записування відео та фото відбувається на змінний носій виготовляється у високій якості на вбудований носій обсягом 32 Гб. Записуйте на відео всі моменти спостережень за дикою природою, розміщуйте фотодобутих трофеїв на тематичних роликах і в соціальних мережах.

Модуль Wi-Fi мобільний застосунок InfiRay OutDoor відчиняють широкі двері у світ нових можливостей. Дивіться відео на екрані свого ґаджета, розміщуйте ролики в соціальних мережах і діліться з друзями на Ютуб. Віддалена робота з приладом допоможе отримати насолоду від його можливостей.

Новий обробник зображення Ultraclear  на посиленій апаратній частині на 20% підвищив якість картинки, порівнюючи з попередніми версіями. Патентовані алгоритми оброблення зображення вивели на новий кришталево чистий рівень.

Міцний пластиковий корпус впорається з будь-якими сюрпризами в процесі експлуатації.  Клас вологозахисту за міжнародною системою стандартів IEC 60529 — IP67 дає змогу не турбуватися за збереження приладу за умови високої вологості, користуватися Iray Finder (Айрей Фіндер) FL35R Можливе за будь-яких атмосферних опадів у діапазоні температур -20~+40 °C. Доступність і ергономічне розташування органів керування дасть змогу маніпулювати параметрами, не відриваючись від спостережень.

Електроживлення від змінного літій-іонного акумулятора забезпечує до 6 годин автономної роботи. Носіння додаткового джерела живлення в стандартній комплектації продовжить термін експлуатації до 12 годин. Прилад може також працювати від зовнішнього джерела Power Bank 5V DC  інтерфейс Micro-USB Type-С.

Комплект постачання:

  • Тепловізійний монокуляр Iray Finder FL35R;
  • Додатковий акумулятор;
  • Інструкція користувача;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Матриця
  • Пластик
Мінімальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення