Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) TUBE TH50 V2

Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) TUBE TH50 V2

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 123 оцінок )

175 200

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний прилад INFIRAY (IRAY) TUBE TH50

INFIRAY (IRAY) TUBE TH50 – ультрасучасний тепловізійний прилад, дизайн якого нагадує денний прилад. Зовнішньо – це класичний прилад, але з великими функціональними можливостями. Його особливість у тому, що з ним полювання за будь-яких погодних умов і у будь-який час доби стає легким, приємним і комфортним. Цей прилад призначений для відстеження теплокровних звірів з їхньою чіткою ідентифікацією.

Розглянемо основні технічні характеристики тепловізійного приладу від фірми INFIRAY серії TUBE, що говорять про його функціональність та надійність.

Забезпечення якісної картинки

Тепловізійні прилади цієї серії, у тому числі й модель TH50, оснащені круглим екраном, розмір якого становить 1,39 дюйми (тип дисплея – OLED). Це інновація у галузі тепловізійних приладів. Купивши і використовуючи в роботі цей прилад, затятий мисливець оцінить зручність, хорошу картинку та її високу якість.

Роздільна здатність матриці приладу 464x464 з вбудованим ядром iRay Vox 12μm. Цих показників цілком достатньо, щоб вивести на дисплей теплокровний об'єкт на відстані близько двох кілометрів, а ідентифікувати його при дальності, починаючи від 1,8 км. Звичайно, багато залежить і від місцевості, в якій ведеться спостереження, але показники видимості досить високі.

Особливості видимої картинки

Частота кадрів для тепловізійних приладів має величезне значення. Зображення змінюється циклічно і оновлена виводиться на дисплей. Чим більша частота кадрів, тим менше мисливець у процесі відстеження бачитиме затримки картинок. TUBE TH50 має частоту кадрів 50 Гц. Це досить високий показник. Тому можна з упевненістю сказати, що даний прилад - відмінний варіант для відстеження і точного пострілу по меті, що рухається. Навіть у динаміці ви будете бачити досить різке зображення, що гарантує чіткість та влучність приладювання та пострілу.

Зображення відображається у колірному режимі. Таким чином, гарячі зони під час відстеження на дисплеї виділяються квітами, що дозволяє мисливцеві стежити за об'єктом і зробити точний постріл.

Характеристики оптики тепловізійного приладу INFIRAY (IRAY) TUBE TH50

Налаштування оптики тепловізійного приладу від фірми INFIRAY дуже прості, але відрізняються досить високими технічними показниками. Налаштувати прилад під себе і свої потреби зможе навіть мисливець-початківець.

Діаметр вхідної лінзи (об'єктиву) у TUBE TH50 становить 6 мм, а видалення вихідної зіниці – 50 мм. Це і гарантує знаходження мети та її розпізнання під час полювання на досить далекій відстані.

Оптичне збільшення у приладі досягається зумом у межах 3.0-9.0X, тобто розглянути об'єкт можна, збільшивши його максимум у 9 разів. Передбачено ручне фокусування.

Не можна оминути стороною і показник поля зору. Затяті мисливці знають, що від нього залежить швидкість виявлення об'єкта на певній ділянці місцевості. Чим кут огляду вищий, тим більше околиць відображається на дисплеї. Тепловізійний прилад TUBE TH50 не може похвалитися досить високими показниками поля зору, оскільки він становить 8.8x8.8 град. Але цього цілком достатньо для полювання.

Мультимедія

Сучасні прилади мають відповідати вимогам сучасного світу. Адже мисливець сьогодні хоче не лише зробити точний постріл, а й мати можливість поділитися добрими знімками свого відстеження, приладювання з оточуючими. Для цього прилади оснащуються додатковими функціями:

  • Wi-Fi;
  • вбудованою пам'яттю або можливістю підключати додатковий знімний носій;
  • необхідними виходами для підзарядки, завантаження та ін.

Тепловізійний прилад INFIRAY (IRAY) TUBE TH50 не підтримує карт пам'яті, але при цьому в ньому є досить велике вбудоване сховище 32 Гб. Це дозволяє зберегти багато відео та фото. У пристрої передбачено спеціальний відеовихід для подальшого завантаження файлів на комп'ютер або планшет.

Функція Wi-Fi у тепловізійному приладі дозволяє синхронізувати пристрій із мобільними пристроями. З її допомогою можна швидко передавати накопичену відео та фотоінформацію та віддалено керувати функціями TUBE TH50. Вбудований бездротовий інтернет також дозволяє мисливцеві проводити прямі ефіри в соціальних мережах або ж викладати фото.

Експлуатаційні характеристики

прилад досить надійний, а виробник зробив усе, щоб забезпечити його тривалу та безперебійну роботу в будь-яких умовах. Його корпус добре протистоїть волозі та пилу. За рейтинговою шкалою цей показник досягає IP67, тому тепловізійний прилад TUBE TH50 можна без побоювання використати у сиру погоду. Не можна оминути і досить міцний корпус приладу. Компанія INFIRAY подбала про його міцність, використовуючи міцні матеріали при виробництві.

Безперервна робота приладу (понад одинадцять годин) забезпечується вбудованою та змінною батареєю. Часу їхнього заряду достатньо для добового виходу на полювання.

Вже згадувалося, що прилад своїм зовнішнім виглядом нагадує класичний прилад. Його габаритні розміри становлять 375x85x75мм, але за вагою він трохи важчий (850 гр.), що зумовлено спеціальною оптикою для забезпечення якісного зображення при нічному полюванні.

Характеристики

Гарантія
  • 24 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення