Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) Hybrid HYH50W

Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) Hybrid HYH50W

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 123 оцінок )

206 400

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний прилад INFIRAY (IRAY) HYH50W – новий рівень спостереження

INFIRAY (IRAY) HYH50W – це універсальний тепловізійний прилад, що дозволяє вести спостереження за випромінюючим тепло ростовим об'єктом у різних умовах. Пристрої даного бренду мають оптимальне поєднання ціна/якість. Користувачі отримують функціональну оптику із чудовими робочими характеристиками за цілком доступною ціною. Можливостям приладу може позаздрити навіть деяке преміальне обладнання.

Дощ, щільний туман, серйозне задимлення або снігопад не завадять стрілці відстежувати ціль. Також прилад відмінно «бачить» крізь не надто пишну рослинність (листя, чагарник, трава чи очерет).

Придбати INFIRAY (IRAY) HYH50W ціна якого буде максимально конкурентоспроможною, ви зможете у нашому інтернет-магазині OPTICS-PRO. Ми маємо широкий асортимент професійного обладнання для спостереження від найкращих світових брендів.

 

Основні особливості моделі INFIRAY (IRAY) HYH50W

Виробник оснастив міцним корпусом, який надійно захищає прилад від різних механічних пошкоджень. Клас вологозахисту IP67 дає можливість експлуатувати монокуляр при атмосферних осадах. Розробники приділили велику увагу ергономіці пристрою. Стрілець вільно зможе змінювати різні налаштування, не відволікаючись від процесу стеження.

Живлення приладу здійснюється від знімного акумулятора 3.7V/4400mAh. Повного заряду батареї вистачить на проміжок часу до 6 годин безперебійного автономного функціонування.

Нижче розглянемо основні характеристики, заради яких мисливці, представники силових та військових структур воліють купити INFIRAY (IRAY) HYH50W.

 

Тепловізійний блок

Тепловий модуль моделі побудований на базі матриць із оксиду ванадію – iRay VOx розміром 640х480 pix. Це власна технологія компанії-виробника. На противагу кремній-аморфним аналогам, ванадієві матриці більш чутливі до найменших температурних коливань. Завдяки цьому стрілець може спостерігати стабільне, контрастне зображення. Щільність посадки детекторів 12 мкм також дозволила покращити якість зображення.

Діапазон чутливості знаходиться в довгохвильовій частині ІЧ-спектру (LWIR або Long-wavelength infrared), саме тут земна кора абсолютно прозора, а значить не створює будь-яких перешкод для сигналу. Таким чином, прилад відмінно «бачить» цілі крізь різноманітні перешкоди (дощ, туман, рослинність).

Частота зміни кадрів - 50 Гц дозволяє без затримок і шлейфів високоточно вразити ціль, з якою швидкістю вона не пересувалася.

 

Оптика

прилад обладнаний ширококутним об'єктивом із германію з діаметром передньої лінзи 50 мм. Німецька оптика дозволяє бачити більше і краще, ніж її конкуренти. Цей метал повністю прозорий в інфрачервоному діапазоні випромінювання і також не перешкоджає проходженню сигналу від об'єкта.

Оптичне збільшення в 1х-9х крат дає можливість добре розглянути мету.

 

Дисплей

прилад INFIRAY (IRAY) HYH50W, ціна якого доступна, отримав повнокольоровий AMOLED екран з роздільною здатністю 2560х1920 пікселів. З його допомогою стрілки можуть спостерігати якісну, деталізовану картинку з гарною передачею кольору. Крім стандартних налаштувань яскравості та контрастності, користувачам доступне діоптрійне коригування, яке особливо актуальне для людей з дисфункцією зору.

 

Кольорові палітри

Щоб стрілки максимально ефективно могли виконувати поставлені завдання за різних умов, розробники оснастили прилад різними колірними режимами.

  1. Гарячі відтінки – чорний, білий та червоний. Вони призначені для відстеження об'єктів на великих відкритих просторах, у лісистій місцевості та на гірських схилах. Також вони чудово справляються зі своїми функціями в погану погоду, за несприятливих для спостереження умов.
  2. Кольоровий режим. Підходить для використання на невеликих відстанях, а також тривалих спостережень. З його допомогою можна встановити трофейну цінність об'єкта.

Залежно від відстані, типу мети та завдань мисливець може вибрати одне із запропонованих рішень.

 

Дальність виявлення об'єктів

Модель INFIRAY (IRAY) HYH50W вигідно вирізняється власними показниками дальності виявлення цілей. Монокуляр дозволяє засікти теплоконтрастний ростовий об'єкт на відстані до 2200 метрів. Такий показник видає не будь-який преміальний устрій. Домогтися цієї характеристики вдалося завдяки ідеальній геометрії лінз, германієвій оптиці та надчутливим датчикам.

 

Модуль Wi-Fi та фото/відео запис

Щоб користувач мав можливість відобразити все, що потрапляє в поле зору монокуляра, пристрій оснащено опціями фотозйомки та відеозапису. прилад не підтримує microSD, проте великого обсягу вбудованої пам'яті (64 Гб) більш ніж достатньо для великої кількості медіафайлів.

Передавати контент на інші пристрої на базі iOS та Android, ділитися ним у мережі можна за допомогою протоколу Wi-Fi. Для роботи потрібно завантажити фірмовий додаток. Зробити це можна на App Store або Google Play.

Характеристики

Гарантія
  • 24 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення