Тепловізійний прилад Delta TWS 35 XL LRF

Тепловізійний прилад Delta TWS 35 XL LRF

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 123 оцінок )

136 440

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний прилад Delta TWS 35 XL/LRF

Delta TWS 35 XL/LRF – актуальна модель тепловізійного приладу, створеного українськими розробниками бренду Delta, який можна придбати за справедливою вартістю у нашому магазині Optics Pro. Прилад, що отримав модернізовані оксид-ванадієві сенсорні датчики 384x288 VOx та дисплей OLED з роздільною здатністю 1024 х 768 пікселів, відрізняється збільшеною до 1,8 км дистанцією виявлення теплоконтрастних об'єктів. Пристрій, що відкриває нові можливості для полювання у темну пору доби, дозволяє точно вражати ціль на відстані до 0,5 км. Отримана за допомогою такого приладу картинка відрізняється якістю, незалежно від умов спостереження.

 

Загальні особливості

Цей прилад, що є компактною і портативною конструкцією масою в 600 г і габаритами 20,5 х 6,5 х 6,5 см, здатний функціонувати однаково ефективно в умовах денного світла та повної темряви, туману, диму та будь-яких атмосферних опадів. приладу Delta TWS 35 XL інфрачервоне підсвічування не потрібне – така особливість вигідно відрізняє його від пристроїв нічного бачення.

 

Технічне обладнання моделі включає інтегрований Wi-Fi-модуль, компас, індикатор положення та стадіометричний далекомір, що визначає дистанцію до об'єкта спостереження.

 

Функціонал приладу, для активації якого потрібно менше ніж 3 секунди, передбачає можливість оптичного збільшення 2,86 х 11,44х, підтримку опції «пристрілки одним пострілом» та оптимізації якості картинки ULTRACLEAR, а також виконання фотознімків та відеозйомки. Знятий матеріал можна зберігати у внутрішній пам'яті, об'єм якої становить 16 Гб.

 

Конструкція, обладнана корпусом, який виконаний із міцного металевого сплаву, включає зручну та просту трикнопкову систему керування та надійне кріплення типу планки Пікатіні.

 

Специфіка тепловізійного блоку та об'єктива

Базою тепловізійного блоку приладу марки Delta TWS 35 XL/LRF стали приймачі теплового випромінювання із матрицями iRay Sensor 12um Ceramic. Пріоритетною особливістю даних матриць стала обробка їх поверхні оксидом ванадію, в результаті якої вдалося досягти зменшення температурного коефіцієнта та оптимізувати стабільність картинки.

 

Спектральний діапазон чутливості теплочутливих сенсорів, що становить від 7,5 до 13,5 мкм, забезпечує повну прозорість земної атмосфери, яка унеможливлює перешкоди при трансляції сигналу.

 

Завдяки ванадієвим приймачам випромінювання, що характеризується високою межею чутливості температур, приладом вловлюються незначні температурні відмінності на поверхнях об'єкта, що відстежується, до 0,05 °С.

 

Передове оптичне та високотехнологічне електронне обладнання приладу, яке відрізняється високою частотою оновлення кадрів у 50 Гц, дозволило отримати пристрою такі пріоритетні особливості:

 

  • високий рівень контрастності картинки;
  • детальність зображення;
  • комфортність спостереження за об'єктами, що динамічно переміщаються (це можуть бути представники фауни або людина);
  • максимум умов для ідентифікації та точного приладювання.

 

Об'єктив модифікації Delta TWS 35 XL/LRF – ширококутний, як матеріал для його фронтальної лінзи конструктори бренду використовували германій. p align="justify"> Показник діапазону оптичного збільшення приладу дозволяє вести приладьний вогонь на середніх відстанях і виявляти цілі на відкритій місцевості. Фокусується така оптика вручну – для цього використовується кільце об'єктива. У комплектацію входить захисна кришка об'єктива, а кріплення пристрою забезпечується відкидним механізмом.

 

Функції, що підтримуються приладом Delta TWS 35 XL/LRF

Цей тепловізійний прилад відрізняється просунутою, розширеною функціональністю. Стрілки, спостерігачі та інші люди, що користуються цим пристроєм, мають такі технологічні можливості:

 

  • формат оптимізації якості картинки Ultra-Clear – активація такого режиму доцільна для відстеження та пошуку об'єктів за несприятливої погоди та в умовах сутінків та темряви;
  • опція «картинка в картинці», що отримала назву PiP – результатом включення такої функції стає виведення на дисплей приладу додаткового вікна менших параметрів, що відображає збільшену цифровим методом центральну зону;
  • пристрілка одним пострілом – інноваційне рішення, що поєднує модельний ряд Delta і дає можливість ефективного пристрілу нічної оптики протягом короткого часу та з мінімальною витратою боєзапасів;
  • відеозапис та виконання фотознімків для зйомки моментів вдало виконаних пострілів – ця робота забезпечується Wi-Fi модулем та вбудованим фото-відеорекордером.

 

Також тепловізійний модуль приладу Delta TWS 35 XL/LRF дозволяє змінювати колірні палітри, адаптуючи їх до конкретних умов спостереження, у тому числі до теплоконтрастних характеристик об'єкта відстеження та особливостей елементів, що його оточують. Користувачам доступні три варіанти «гарячої» палітри (червоний, білий, чорний) та різнобарвний формат.

 

Переваги

Даний оптичний прилад, який отримав високу оцінку професіоналів, відрізняється низкою переваг:

 

  • оптимальними технічними характеристиками до виконання приладьних пострілів;
  • можливістю спостереження за метою з відривом, перевищує 1500 м;
  • надійністю та удароміцністю корпусу конструкції – прилад, що отримав захисну анодовану поверхню, можна застосовувати з великокаліберними патронами;
  • тривалим робочим ресурсом без необхідності зміни батарейок – максимальний час автономної роботи пристрою становить 9 годин;
  • помірною вартістю – якість тепловізійного приладу Delta TWS 35 XL/LRF вища за його ціну.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення