Тепловізійний коліматор INFIRAY (iRay) Xholo HL 25

Тепловізійний коліматор INFIRAY (iRay) Xholo HL 25

Продавець:Krop Security

4.8/5  ( 120 оцінок )

70 000

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактний коліматор INFIRAY (iRay) Xholo HL 25 поєднує в собі функціональність і компактність, обладнаний усіма сучасними технологіями для точного потрапляння в ціль. Оптичний прилад миттєво запускається для швидкого реагування на ситуацію, здійснення прицілу та точного потрапляння за об'єктом стеження.

Завдяки високому ступеню захисту прилад підходить для використання в будь-яких погодних умовах, не боїться механічного пошкодження, а також зайвої вологи та пилу. Коліматор чудово справляється з роботою в умовах надвисокої та зниженої температури.

Ідеально підходить для полювання, охорони території, для військових операцій тощо. Завдяки простому настроюванню, невеликих розмірів, універсальності коліматор має широкий попит.

Особливості моделі INFIRAY (iRay) Xholo HL 25

Ця модель коліматора вважається професійною технікою, обладнаною низкою корисних функцій. До них належать такі:

  1. Передавання зображення. Надчутливий сенсор iRay Vox передає максимально чітку картинку з роздільною здатністю 348*288. Зображення деталізоване незалежно від погодних умов, наприклад, у разі потреби працювати під час випадання опадів.
  2. Широкий германієвий об'єктив. За допомогою приладу користувач охоплює велику дистанцію роботи й отримує точне передавання об'єктів незалежно від віддаленості. Це істотно спрощує роботу відстеження об'єкта.
  3. Зручне збільшення 1x ~ 4x. Коліматор допускається застосовувати як загінний приціл, а цифрова кратність розширює можливості потрапляння в ціль на дальніх дистанціях.
  4. Широкий кут огляду. За допомогою приладу можна охопити велику ділянку території для швидкого виявлення об'єкта та успішного пострілу.
  5. Вбудований далекомір. За допомогою коліматора INFIRAY (iRay) Xholo HL 25 легко встановити відстань до цілі зі встановленням пропорцій об'єкта стеження.
  6. Миттєве оброблення кадрів, що забезпечує точне передавання зображення.
  7. Наявність Oled дисплея, який спрощує відстеження та приціл цілі.
  8. Можливість виявлення цілі на дальніх відстанях. Наприклад, прилад розпізнає автомобіль на відстані до 4000 м, людини до 1300 м, кабана вдається виявити на відстані до 520 м.

Простий, але універсальний приціл надійний помічник у роботі. Максимально точно передає деталізовану картину незалежно від погодних умов. Живлення коліматора здійснюється за допомогою вбудованого акумулятора, що забезпечує до 10 годин безперервної роботи. Додатково можна під'єднати до зовнішнього джерела живлення.

Купити коліматор INFIRAY (iRay) Xholo HL 25 можна в нашому інтернет-магазині за вигідною ціною, а також підібрати супутній товар.

 

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Захист
  • Водонепроникність
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення