Пневматичний пістолет Borner 92 пластик

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner 92 пластик

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

2 759

Є в наявності

3

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей силует впізнаваний кожним, кому хоч раз доводилося стикатися з кінокартинами або іграми про сутички поліції і Мафії. 92 модель - класичне виконання, яке полюбилося стрільцям за ергономіку і багатозарядний магазин. Ці переваги перейняв і пневматичний Борнер.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

  1. Цей силует впізнаваний кожним, кому хоч раз доводилося стикатися з кінокартинами або іграми про сутички поліції і Мафії. 92 модель - класичне виконання, що полюбилося стрільцям за ергономіку і багатозарядний магазин. Ці переваги перейняв і пневматичний Борнер.
  2. Модель виконали в масовому, для газобалонних зразків, калібрі - 4.5 мм. Пістолет стріляє обмідненими і сталевими кульками. Поширеність кулькових куль дозволить поповнювати боєзапас за невеликі гроші.
  3. Те саме стосується джерела енергії - 12-грамового балончика з вуглекислотним газом. Особливість пістолета полягає в економічності - пневматична Беретта випустить до 70 куль до витрачання повітря.
  4. Живлення - магазин на 20 кульок. Конструкція накопичувача відокремлена від газобалонного блоку - завдяки цьому користувач зможе мати кілька запасних магазинів без необхідності спорядження додатковими балончиками.
  5. Щоб приготувати пневматичний пістолет Borner 92 до роботи, потрібно відкрутити пробку біля торця рукояті за допомогою шестигранного ключа. Далі в порожнину поміщається балончик - горловиною всередину, назустріч голці клапанної групи. Залишається повернути пробку на місце, оперативно закрутивши її.
  6. Пневматичний Borner має монолітний пластиковий корпус. Завдяки зниженню кількості рухомих вузлів виробник поліпшив купчастість і швидкість зброї - пістолет видає 120 метрів за секунду.
  7. Як і в оригінальному прототипі, копія має УСМ з подвійною дією - можлива стрілянина як з попереднім взводом, так і в режимі напівавтоматики. Перший тип допоможе досягти точності, другий - скорострільності.
  8. Двопозиційний запобіжник. При постановці в режим Fire зброя готова до стрільби. Також можна визначити бойове положення можна за червоним кольором перекладача.
  9. Пістолет Борнер 92 можна дооснастити цілевказівником або ліхтариком - для цього в передній частині рамки є спеціальний паз. Штатні прицільні представлені мушкою і ціликом.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!