Тепловізійний приціл AGM Rattler TS19-256

Тепловізійний приціл AGM Rattler TS19-256

Продавець:MyComfortShop

4.6/5  ( 24 оцінок )

50 700

43 500

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Тепловізійний прилад AGM RATTLER TS19-256

AGM Rattler TS19-256 і Rattler TS25-256 - це компактні тепловізійні прилади, розроблені для цілодобової роботи за будь-яких погодних умов і умов навколишнього середовища. Два варіанти об'єктива дозволяють замовнику вибрати ідеальний пристрій для місій на коротку або середню дальність.

Тепловізійний прилад має тепловий детектор 256×192, 12 мкм і OLED-монітор 1024×768, який забезпечує чітке зображення в суворих умовах навколишнього середовища, таких як темрява, туман, дим, пил, дощ, сніг, дерево, камуфляж тощо. Пристрій використовується як тепловізійний прилад або ручний монокуляр. Область застосування в основному застосовується до таких сценаріїв, як патрулювання, полювання тощо.

Живлення від двох батарейок CR123 AGM Rattler TS-256 забезпечує до 4,5 годин безперервної роботи. Зовнішній блок живлення 5 В (акумулятор) можна легко підключити через USB-роз’єм для значного збільшення часу роботи. Також доступний вбудований модуль Wi-Fi для потокового відео в реальному часі та запису відео/зображень через додаток.

Серія AGM Rattler живиться від батарей типу CR123A, часу роботи яких вистачає на 4.5 години. Також пристрої цієї серії мають роз'єм для підключення, наприклад, павербанка 5В (шнур йде в комплекті).

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення