Пневматична гвинтівка SPA Snow Peak GU1200S підствольний важіль газова пружина 320 м/с

1 відгук

Код:  378342669

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка SPA Snow Peak GU1200S підствольний важіль газова пружина 320 м/с

1 відгук

Код:  378342669

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

4 148

Є в наявності

14

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пневматична гвинтівка SPA GU1200S належить до пневматики газо-поршневого типу, але зводиться не традиційним переломом ствола, а за допомогою підствольного важеля. Довжина становить 1170 мм, вага - 3.2 кг.
  • Підствольний важіль повністю виключає люфт ствола у казеннику, який з часом виникає у гвинтівок переломного типу і знижує якість стрільби. Також відсутність традиційного взводу переломом позитивно позначається на точності за рахунок абсолютної нерухомості ствола. На сьогоднішній день вважається найбільш прогресивною системою взводу у пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок. Тести фахівців показують, що гвинтівка з підствольним важелем демонструють більш високу точність і кучність стрільби, ніж переломки в тому ж ціновому діапазоні.
  • На відміну від інших гвинтівок з підствольним важелем у GU1200 S немає рухомого затвора, який при порушенні техніки безпеки загрожує серйозною травмою аж до відрубування пальця. Для заряджання кулі достатньо зрушити ліворуч передню частину ствольної коробки, а потім повернути її назад; заряджати кулю можна до зведення важеля, можна після, або при зведеному важелі.
  • Початкова швидкість польоту кулі становить 320 м/с.
  • Газова пружина, встановлена на гвинтівці, має цілий ряд переваг порівняно із звичайною: менше віддача, вище зносостійкість та інші.
  • Ложа виготовлена з високоміцного пластика. Виробник забезпечив зброю дуже зручною пістолетною рукояткою для зручності стрільби.
  • Гвинтівка обладнана мушкою і прицільною планкою, яка регулюється як по вертикалі, так і по горизонталі. Прицільні пристрої оснащені фібер-оптичними нитками, що суттєво полегшує прицілювання в умовах слабкої видимості.
  • Модель оснащена нарізним сталевим стволом.
  • Є планка Ластівчин хвіст для установки оптичного прицілу (приціл не входить в комплект).
  • На GU1200S встановлено ручний запобіжник, розташований перед спусковим гачком, що блокує постріл в задньому положенні. Для стрілянини його треба пересунути вперед.
  • Спуск в цій моделі не регульований.

Гвинтівка зводиться підствольним важелем, чим повністю виключається люфт ствола зброї, можливий у традиційних гвинтівок переломного типу, а точність і кучність покращуються.

Заряджання кулею теж не є стандартне - куля встановлюється в ствол за допомогою затвора. Таким чином, перевага підствольного важеля полягає не тільки у забезпеченні непорушності ствола, але і в затворном заряджанні. При ручному заряджанні куля вкладається в канал ствола до нарізів, і при пострілі частина енергії йде на насаджання кулі на нарізи ствола. При затворному заряджанні куля встановлюється глибше і насаджується на нарізи до пострілу, полегшуючи подальший рух по каналу при стрільбі.

Незважаючи на наявність підствольного важеля, який зазвичай суттєво збільшує вагу зброї, SPA GU1200S є порівняно легкою та простою в користуванні гвинтівкою, що робить її привабливою не лише для досвідчених стрільців, але й для початківців.

Про бренд

SPA, або Snow Peak Airgun, - китайський бренд по виробництву і продажу пневматичних гвинтівок. Незважаючи на дуже низьку ціну, якість продукції цього виробника Shaoxing Snowpeak Air Gun Factory гідна уваги.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Інструкція
  • Упаковка

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1170
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    Класна

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!