Тепловізійний приціл PARD SA32-45

Тепловізійний приціл PARD SA32-45

Продавець:XTop

4.3/5  ( 87 оцінок )

116 000

Є в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор PARD SA32 з об'єктивом 45 мм

Охорона, військова служба, полювання – ця діяльність не обходиться без спостереження та стрілянини, причому у різних умовах довкілля. Щоб вона була успішнішою, застосовуються тепловізори. У моделі PARD SA32 також є прицільна сітка, що дозволяє використовувати її як приціл. Така універсальність робить прилад незамінним помічником мисливців.

Принцип роботи та призначення

Зір людини влаштовано отже добре розрізняє об'єкти лише за достатньої освітленості. З настанням темряви стає складно визначити контури об'єкта і точно стріляти. На допомогу людині було винайдено прилад, здатний показувати зображення як вдень, і вночі – тепловізор.

Його діяльність полягає в тому, що це фізичні об'єкти, мають температуру, випромінюють інфрачервоні хвилі. Тепловізор вловлює ці хвилі завдяки вбудованій електронній матриці та трансформує їх у зображення на екрані. Зображення відображається у вигляді контурних обрисів об'єктів, що потрапили в поле огляду. За контурами вони можуть легко ідентифікуватися людиною.

Важлива особливість тепловізора – можливість здійснювати спостереження великих відстанях. Деякі моделі показують об'єкти на відстані кілька кілометрів, а розпізнають їх на відстані до двох кілометрів. Коли тепловізор одночасно є і прицілом, у мисливця з'являється безліч можливостей:

виявляти тварин, коли вони далеко;

відстежувати їхнє пересування;

визначати вид тварин, що потрапили до огляду;

виконувати точне прицілювання.Завдяки цьому рівень успішності полювання підвищується і набагато більше шансів приїхати додому з безліччю трофеїв.

Основні структури тепловізора

У будь-якого тепловізора є дві основні частини, від характеристик яких залежить якісність картинки, що видається - матриця і об'єктив. У моделі PARD SA32-45 як електронна начинка поставлений модуль, зібраний з мікроболометрів французького виробника ULIS. Характеристики матриці:

роздільна здатність 384х288;

частота зміни кадрів 50 Гц;

розмір пікселя 12 мкм;

NETD <25 мК (температурна чутливість).

Оскільки зображення в тепловізорі будується на різниці температур, для чітких контурів важливим є показник чутливості до температури. Цей пристрій уловлює навіть низький тепловий контраст.

Встановлена частота дозволяє спостерігати за тваринами, що рухаються в режимі реального часу. Відсутність затримок також важлива на етапі прицілювання, інакше можна зробити промах.

Об'єктив тепловізора виконаний за технологією OLED, лінза з германію, фокусна відстань 45 мм. Прилад охоплює об'єкти в полі 5,9 x 4,4 °, є можливість їх наближати за допомогою оптичного масштабування (до 4,7) і цифрового (до 8). Діапазон виявлення моделі складає 1700 метрів. Роздільна здатність у об'єктива висока 1024x768, що робить картинку, що видається, деталізованою.

Пристрілювання та прицілювання

Оскільки модель PARD SA32-45 є тепловізійним прицілом, перед початком використання необхідно виконати пристрілку. Це потрібно для того, щоб скоригувати прицільну сітку.У цьому пристрої пристрілка може бути виконана двома способами:

класичним;

за допомогою функції одного пострілу.

Класичний варіант полягає у здійсненні кількох пострілів, на основі результатів яких вносяться коригування. Якщо застосувати спеціальну опцію, то знадобиться лише один патрон, а редагування будуть внесені автоматично.

Надалі для прицілювання можна вибрати одну з шести сіток, які відрізняються за конфігурацією та колірним відтінком. На допомогу мисливцеві є опція «картинка в картинці» – збільшення центральної частини зображення та виведення її на екрані додаткового вікна. В результаті об'єкт простіше ідентифікувати та вибрати місце для ураження.

Режими зображення

Щоб збільшити шанси на влучення в ціль, розробники тепловізора PARD SA32-45 подбали про її максимальне виділення на загальному тлі. Для цього вбудовано шість палітри кольорів, які можна змінювати в залежності від обстановки:

гарячий білий;

гарячий червоний;

гарячий залізний;

гарячий чорний;

край;

небо.

Також існує три сюжетні режими: під дощем, у лісі та в місті. Кожен із них враховує специфіку обраного сюжету.

Додаткові корисні функції

Крім спостереження та прицілювання, PARD SA32-45 дозволяє зафіксувати процес полювання на фото чи відео. Але для виконання запису потрібно придбати картку пам'яті, тому що вона не входить до комплекту. Модель підтримує об'єм до 128 Гб, тобто вміститься велика кількість матеріалу. Перегляд файлів буде доступний на будь-якому гаджеті, до якого можна підключитися через Wi-Fi.

Також у тепловізорі є ліхтарик, гіроскоп, електронний компас та балістичний калькулятор. Гіроскоп стабілізує діяльність прицілу, компас дозволяє визначати напрямок пересування тварин та орієнтуватися на місцевості. За допомогою балістичного калькулятора вимірюється відстань, яку пролетіла куля.

Інші характеристики

Прилад PARD SA32-45 – один із найкомпактніших серед тепловізійних прицілів. Його вага всього 425 грамів, при цьому він виконує безліч функцій. З додаткових характеристик слід зазначити:

джерело автономного живлення у вигляді літій-іонної батареї 18650;

опірність віддачі 6000 Дж;

ступінь водонепроникності IP67;

робочу температуру у діапазоні від -28 до +60 градусів.

Одного заряду батареї вистачає на 5:00 безперебійної роботи. Ступінь опірності дозволяє використовувати тепловізор навіть на великокаліберних гвинтівках. Захист від вологи настільки високий, що приціл можна швидко занурити у воду і він не втратить своєї функціональності.Частота, Гц

50

Ядро

12μm

Дозвіл матриці

384×288

Дисплей

OLED 1024x768

Палітри зображення

Гарячий білий / чорний / червоний / інфрачервоний / небо

Оптика

Дальність виявлення автомобіля, м 2400

Дальність виявлення людини, м 2400

Область фокусу, м від 1

Об'єктив, мм 45/f1.0

Поле зору м на 100 м 5.9х4.4

Точність виміру, м ± 0.5

Видалення вихідної зіниці, мм 30

Діоптрійне налаштування ± 5

Мультимедія

Відеовихід

Так

Використання на зброї

Тип візира 6 варіантів

Ударна стійкість, Дж

6000 (9.3х64, .30-06, .300, .375.)

Додаткові можливості

3D гіроскоп Так

Дальномір Ні

Е-компас Так

Експлуатаційні

Вага, гр 425

Температурний режим, °C -28 до +60

Тип батареї 18650

Корпус Алюміній 6061

Характеристики

Роздільна здатність матриці, пікс
  • 384x288
Роздільна здатність дисплея, пікс
  • 1024х768
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення