Ніж стропоріз/склобій Gerber Strap Cutter Coyote Brown 30-000132 (1014881)

Ніж стропоріз/склобій Gerber Strap Cutter Coyote Brown 30-000132 (1014881)

Продавець:Contractor

1 200

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Американська компанія «Gerber», яка вже понад 70 років представляє на ринку свою продукцію, не перестає радувати новинками та різноманітністю конструкторських рішень. Відмінною рисою ножа Gerber Strap Cutter є наявність особливої форми гака-стропоріза. Модель нагадує набір ключів для велосипеда типу «все в одному». Тільки замість ключів у цьому ножі – гак-стропоріз та інструмент для вибивання скла. На гак-стропоріз передбачено захисний пластиковий чохол чорного кольору з кліпсою для кріплення на екіпіруванні. З протилежного стропорізу боку є виступ у вигляді металевого кута, що дозволяє легко розбивати скло автомобіля. По всій довжині рукоятки, покритої балістичним пластиком для кращого зчеплення з рукою, є нарізні вирізи, які знижують загальну вагу виробу. Довжина стропорізу становить трохи більше 11 см. Модель виготовлена з високовуглецевої нержавіючої сталі марки 420HC. Варто згадати, що цей інструмент поставляється за контрактом до збройних сил США, і йому присвоєно номер у системі NATO Stock Number (NSN) 5110-01-578-4890. В асортименті є моделі чорного, зеленого та темно-коричневого кольорів. Упакований цей ніж у блістер.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».