Ремінь тактичний Idogear з магнітною пряжкою, що швидко знімається BT-3413 Розмір S Койот

Ремінь тактичний Idogear з магнітною пряжкою, що швидко знімається BT-3413 Розмір S Койот

Продавець:MagCas

5/5  ( 24 оцінок )

1 500

1 150

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ПРЕКРАСНИЙ МАТЕРІАЛ: тактичний ремінь IDOGEAR виготовлений з високоміцного екологічно чистого нейлонового матеріалу 1000D, що швидко висихає. Він має властивості легкого, дихаючого і зносостійкого. Він міцніший, ніж звичайний ремінь, що робить вашу талію зручнішою, а також залишається щільною, коли ви виконуєте широкий спектр діяльності.
МАГНІТНА ПРЯЖКА ШВИДКОГО ВІДКЛЮЧЕННЯ: оскільки всередині пряжки є магніт, її можна швидко та міцно закрити за допомогою магнітної сили. Щоб розблокувати пряжку, просто потягніть невеликий шнурок шнурка. Наша створена пряжка має високу здатність витримувати навантаження і залишається застебнутою навіть під час напруженої діяльності.
РЕГУЛЮЄТЬСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ДОВГИХ ГАЧКІВ І ПЕТЛІ: відсутність отворів у поясі означає, що воно повністю регулюється. Ви можете закріпити ремінь довгою стрічкою-липучкою. Ідеально підходить для штанів розміром від 26" до 48"; Ширина ременя 1,5"; Ширина пряжки 1,9"; Варіант розміру: S: Для талії 26"-30" M: Для талії 31"-36" L: Для талії 43"-48" (ПОРАДИ ВИКОРИСТАННЯ: Пряжка НЕ ​​МОЖЕ пройти через більшість петель для штанів, спочатку вставте ремінь, а потім прикріпіть пряжку)
Багатоцільовий ремень: тактичний ремінь IDOGEAR широко використовується для тренувань, походів на природі та щоденного носіння.
КОМПЛЕКТ ВКЛЮЧАЄ: ремінь IDOGEAR з магнітною пряжкою.

Характеристики

Матеріал
Фіксація
Додаткові характеристики
  • Нейлон 1000D
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами