Кулі Crosman Premier Domed 4,50 мм, 0.68 м, 500шт

Вага снаряда
  • 0.68 г

Кулі Crosman Premier Domed 4,50 мм, 0.68 м, 500шт

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 225 оцінок )

523

Є в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Crosman — корпорація, що є найбільшим виробником пневматичної і Airsoft зброї в Сполучених Штатах Америки. Продукти Crosman, як правило, недорогі і орієнтовані на молодіжну аудиторію. Хоча якість і точність, як правило, вважаються порівнянними з європейськими стандартами, деякі продукти Crosman виявляються більш міцними і невибагливими. Crosman також випустила модель пейнтбольного маркера, а нещодавно почала виробництво Airsoft моделей.

Crosman була створена в 1924 як «Crosman Rifle Company» після продажу «Crosman Brothers» Frank Hahn. Фірма була заснована в Fairport, Нью-Йорк, в передмісті Рочестера. У 1970 році фірма переїхала в інший передмістя Рочестера, Східний Блумфілд (East Bloomfield).

З 1971 по 1989 роки фірмою володіла «Коулман» (Coleman) з Witchta, Канзас. У 1989 році «MacAndrews & Forbes Holdings» придбав Coleman і продав Crosman фірмі «Worldwide Sports and Recreation». У 1997 році інвестиційна група, очолювана Леонардом Пикеттом (Leonard Pickett) придбала компанію. Пикетт був призначений генеральним директором і займав цю посаду до своєї смерті в 2000 році. В даний час генеральним директором є Кен д'арсі (Ken d'arcy).

У 1992 році Crosman придбав активи Корпорації «Бенджамін Шерідан» (Benjamin Sheridan Corporation). У 2003 році Crosman почав проводити пневматичні версії Beretta, Colt, Logan, Remington.

Для перших моделей Crosman були традиційні принципи мультинакачки, коли тиск для пострілу нагнітається від 3 до 10 качків важеля. Нащадки цих оригінальних моделей все ще виробляються.

У 1930, Crosman почав експериментувати з CO2. Інші виробники використовували 8 грамові балони, Crosman ж скористався цим і в 1954 році почав виробляти нові 12 грамові балони, що отримали назву Powerlet. Нові Powerlet дали більше пострілів з одного балона, а з додаванням простих модифікаторів могли використовувати більш короткі 8 грамові балони. В даний час 12 грамові балони є основним типом балонів.

У 2004 році Crosman введені нові одноразові джерела харчування CO2, 88 грамові AirSource.

Характеристики

Калібр
Вага снаряда
  • 0.68 г
Вид
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення