Стартовий пістолет Stalker 917 Black (GLOCK) + Патрони 25шт.

Стартовий пістолет Stalker 917 Black (GLOCK) + Патрони 25шт.

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 222 оцінок )

4 814

4 482

Немає в наявності

28

Гарантія. 17 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стартовий пістолет - пістолет, призначений для твору холостого пострілу, що означає старт спортивних чи інших змагань, де це зумовлено правилами.

Ребрендинг Zoraki в Stalker для України.

Фірма АТАК SILAH створювалася для виробництва зброї для спорту та самооборони. Бренд Zoraki відомий далеко за межами країни виробника. Не так давно торгова марка Zoraki почала з'являтися на Україні під новою назвою Stalker не бійтеся це не підробка.

Завдяки професійним працівникам, кожен із яких спеціалізується у своїй галузі, фірма АТАК SILAH дала нам поняття про зброю гарної якості за прийнятними цінами. Нові проєкти та вдосконалення старих виробів, заслужили довіру від нас (споживачів). Вона просуває свій бізнес вперед, дивуючи та тішачи нас новими продуктами та брендами. Вісімдесят відсотків продукції фірми продаються на експорт і на деяких товарах ця цифра сягає 100%. Компанія виробляє свої власні бренди й так само створює продукцію для інших компаній із їхніми брендами, наприклад Stalker.

Ударно-спусковий механізм курковий, подвійної дії (самовзводний).Пиття патронами здійснюється з від'ємного дворядного коробчастого магазину, засувка магазину розташована в основі спускової скоби. Порохові гази виходять через отвір угорі відразу за патронником. Дросель розташований ближче до патронника. У конструкції стартового пістолета Stalker-917s широко використовуються легкі сплави (ЦАМ).

Усі стартові пристосування постачаються в заводському виробленні та будь-яке внесення змін у конструкцію тягне за собою кутову відповідальність.

Характеристики

Обойма
  • 12
Вага, г
  • 900
Комплектація
  • ПАТРОНИ 25ш
Гарантія
  • 17 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами