Пневматична гвинтівка Beeman Mantis + Оптика 4х32 + Чехол + Кулі

Пневматична гвинтівка Beeman Mantis + Оптика 4х32 + Чехол + Кулі

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 219 оцінок )

8 999

6 749

Немає в наявності

27

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

КОМЛПЕКТАЦІЯ Гвинтівки

  • Гвинтівка
  • Кулі 400шт
  • Коробка
  • Інструкція з експлуатації
  • Оптика 4х32
  • Чохол (колір на вибір)

ОСОБЛИВОСТІ Гвинтівки:

Beeman Mantis - це однозарядна пружинно-поршнева переломна пневматична гвинтівка з початковою швидкістю кулі 370 м/с

У серпні 2020 року на ринок пневматики України зайшли одразу дві нові пневматичні гвинтівки американського виробника зброї Beeman: Beeman Mantis та Beeman Mantis GP.

Ці гвинтівки абсолютно однакові за одним винятком: на Mantis з індексом GP заводом-виробником встановлена газова пружина (Gas Ram). Така пружина має величезні переваги перед звичайною:

вона має меншу віддачу не дає бічних вібрацій відповідно, у неї менше ударне навантаження на оптику і вище точність постріл з гвинтівки з газовою пружиною значно тихіше

Висока потужність та вбудований глушник дозволяють використовувати Beeman Mantis як для розважальної стрільби, так і для полювання на дрібних шкідників.

Для стрільби на далекі дистанції пневматична гвинтівка Beeman Mantis має оптичний приціл постійної кратності 4х32, який кріпиться за допомогою кілець на 11 мм базу типу "ластівчин хвіст".

Сталевий нарізний ствол увінчує Beeman Mantis вбудований глушник у зручному пластиковому обплетенні. На ньому розташована мушка

Світлонакопичувальні нитки контрастних кольорів на прицільних пристосуваннях (червоні нитки на мушці та зелені на регульованому цілику) спрощують прицілювання навіть у сутінках.

Beeman Mantis, як і більшість пневматичних гвинтівок Beeman, оснащений регульованим спуском sportsman rs2, який дозволяє підлаштувати хід і зусилля на гачок. Там само (біля спускового гачка) під прикриттям скоби встановлено і автоматичний запобіжник від випадкового пострілу.

Ця пневматична гвинтівка обладнана ергономічним прикладом з ударного міцного полімеру з нерегульованою щокою і вентильованим задником. Насічки на цівці та біля спуску дозволяють надійно та комфортно контролювати гвинтівку під час стрілянини.

оптичний приціл робить прицілювання ефективнішим; кулі для пневматики значно дешевші; можливість тренування у домашніх умовах; беззвучність пострілу при використанні спеціального обладнання – глушника; навколишньому середовищу завдається мінімальної шкоди. Туди потрапляє значно менше отруйного свинцю;

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 1240 мм
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Тип зводу
Тип прицілу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!