Ніж мачете з пластиковою ручкою Tramontina у блістері 36 см (26600/114)

Матеріал клинка

Ніж мачете з пластиковою ручкою Tramontina у блістері 36 см (26600/114)

Продавець:DimPosud

4.5/5  ( 153 оцінок )

673

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж мачете з пластиковою ручкою Tramontina 36 см (26600/114)

  • Довжина леза: 360 мм
  • Ширина клинка: 5 см
  • Товщина обуха: 2 мм
  • Матеріал клинка: вуглецева сталь SAE 1070
  • Твердість металу: 55-60 од. HRC
  • Матеріал руків'я: поліпропілен

Ніж мачете з пластиковою ручкою Tramontina в блістері, 360 мм (26600/114) — зручний і практичний інструмент, без якого складно уявити повноцінний відпочинок за містом. З його допомогою Ви запросто нарубете гілки для багаття, очистите місце для привала або вирубуєте очерет на березі водойми для організації рибної ловлі.

Ніж виготовлений із високоякісної вуглецевої нержавіючої сталі. Класичний бразильський мачете. Ручка з поліпропілену не ковзає та зручно лежить у руці, вирізняється більшою міцністю й довговічністю. Мачете можна використовувати як на дачі або в коротких вилазках на природу, так і в тривалих суворих походах. Мачете — великий універсальний ніж, може виконувати функції багатьох звичних нам інструментів — сокири, пили та великого ножа.

У тропіках мачете використовується як сільськогосподарське знаряддя для прибирання цукрової тростини, бананів та ін. А також як універсальний інструмент у лісі для прорубування стежок у густих заростях, у водоймі — для прорубування очерету. Гачком на кінці леза можна знімати казанок із багаття. Зручно рубати капусту.

У процесі використання клинок мачете відчуває ударні навантаження, за яких сталь має бути пластичною й не крихкою. Інакше вона просто розколиться на частини. Водночас клинку потрібна й максимальна твердість, щоб тривалий час тримати заточування. Для виготовлення твердих і пластичних клинків Tramontina вибрала вуглецеву сталь SAE 1070 з вмістом вуглецю 0,7%. За вмісту до 0,8% вуглецю сталь має низьку міцність, але рівномірну пластичність. З ростом вмісту вуглецю збільшується твердість і міцність, але зменшується в'язкість і пластичність сталі. Сталь із вмістом 0,7% вуглецю поєднує в собі ці дві найважливіші якості — максимальну твердість і пластичність.

Поєднання експертизи про неприладність цього мачете до категорії холодної зброї.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 60
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».