Маскувальний шарф-сітка Multicam (Мультикам) - снайперський (тактичний) шарф M-Tac 180 х 80 см.

1 відгук

Код:  380742327

Маскувальний шарф-сітка Multicam (Мультикам) - снайперський (тактичний) шарф M-Tac 180 х 80 см.

1 відгук

Код:  380742327

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1842 оцінок )

650

439

Є в наявності

81

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Габарити: 180 х 80 см. 

Зроблено зі 100% бавовни. 

Край оброблений тасьмою. 

Як "завіса" для снайпера або розвідника, яка розбиває силует, бандана, тюрбан або маскування зброї.

Шарф-сітка тактична, камуфляжний шарф послужить гарним маскуванням собі, на зброю або спорядженню. Підійде за потреби замість мотузки або джгута. Прозора сітка або чоловічий шарф, шарф сітчастий снайпера застосовується військовослужбовцями спеціальних підрозділів, мисливцями, рибалками, туристами та екстремалами. Шарф застосовується як протимоскітне укриття та маскувальна накидка на голову стрілка. Сітка камуфляжна виготовлена з дуже міцних матеріалів, які забезпечують більш високу довговічність та підвищену стійкість.

Багатофункціональна шарф-сітка від бренду M-Tac - це один з різновидів Sniper Face Veil Scarf, снайперського шарфу, який може використовуватися як засіб швидкого маскування обличчя та зброї. Повз основні завдання він також виконує й інші функції, такі як шарф, шемаг, хустку та багато іншого. Але в першу чергу це індивідуальний засіб маскування.Його, звичайно, за ефективністю не можна порівняти з костюмом Гіллі. Але для "ламання" силуету цілком достатньо. Завдання будь-якого камуфляжу, це розмити звичний людському погляду відомий силует, чи то техніка, позиції, людина чи зброя. Тут працює і неправильна форма, і звичайно розмальовка, яка зливається з місцевістю. Шарф сітка цілком здатна впоратися із цим завданням на окопному рівні.

Індивідуальні шарфи-сітки користуються досить великою популярністю, оскільки стоять відносно недорого, займають мало місця і легко використовуються як за прямим призначенням - для маскування - так і просто як елемент одягу: шарф чи головний убір. Снайпери, розвідники та дозорці, а також мисливці для приховування свого розташування часто користуються ці елемент камуфляжу.

Характеристики

Довжина, см
  • 180
Ширина, см
  • 80
Тип забарвлення камуфляжу
Матеріал
  • Бавовна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Борис Ближенський
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha

    Гарна якість, відповідає ціні