Тепловізор Hikmicro FALCON FH35 (HM-TS43-35XG/W-FH35) [83375]

Тепловізор Hikmicro FALCON FH35 (HM-TS43-35XG/W-FH35) [83375]

Продавець:Geekon

4.4/5  ( 1203 оцінок )

68 210

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ергономічна конструкція

Компактна циліндрична форма преміум-класу забезпечує ідеальні умови експлуатації. Він дає змогу працювати однією рукою, а також оптимізований як для лівшів, так і для правшів. Крім того, пристрій виготовлено з м'якого та приємного для шкіри матеріалу для кращого відчуття в руці.

Ідеальний дизайн

Дизайн компонента був значно поліпшений відповідно до відгуків користувачів, що більше відповідає потребам реальних сценаріїв використання користувачів. Розташування кнопок дуже зручне, а різні форми дають змогу інтуїтивно та швидко ідентифікувати кожну функцію та керувати нею - навіть у рукавичках або в повній темряві.

Міцний корпус

Міцний матеріал корпусу з магнієвого сплаву запобігає корозії від поту, дощу, туману та роси. Об'єктив використовує технологію покриття SDLC, яка ефективно запобігає появі подряпин. Завдяки ступеню водонепроникності IP67 пристрій можна занурювати у воду на глибину до 1 метра на термін до 30 хвилин. Він ідеально підходить для постійного і часто інтенсивного використання.

Змінний і акумулятор, що перезаряджається

На одному акумуляторі пристрій може працювати до 6 годин. Завдяки зручній змінній функції інший акумулятор можна використовувати як запасний, який забезпечує достатню потужність для безперервної роботи. Крім того, як зовнішнє джерело живлення можна використовувати будь-який звичайний повербанк, під'єднаний через інтерфейс Type-C.

Високі параметри виявлення

Велика дальність виявлення до 2600 м і дуже велике поле зору до 22 м на 100 м.
Підходить для різних сцен спостереження, дає значну перевагу під час переслідування вночі на великі відстані з піднятої шкури в полі або забезпечує ідеальний огляд у лісистій місцевості на коротких дистанціях.

Потужний цифровий зум

Завдяки 8-кратному цифровому зуму об'єкти можна надійно ідентифікувати і розпізнавати в будь-який час, жодна деталь не залишається прихованою навіть на великій відстані.

Характеристики

Час автономної роботи, год
Вага, г
  • 505
Комплектація
  • Тепловізор • документація
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення