Тепловізійний приціл Hikmicro PANTHER LRF PH35L (HM-TR23-35XG/W-PH35L) [83381]

Тепловізійний приціл Hikmicro PANTHER LRF PH35L (HM-TR23-35XG/W-PH35L) [83381]

Продавець:Geekon

4.4/5  ( 1197 оцінок )

91 578

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл HikMicro Panther PH35L для полювання і спостереження

Тепловізійний приціл Hikvision HikMicro Panther PH35L - високотехнологічний оптичний пристрій розміром 384x288 пікселів. Має вбудований стадіометріческій далекомір з можливістю вимірювання відстані до цілі, що забезпечує отримання зображення високої якості з відмінною деталізацією. HikMicro - лідер у виробництві високочутливих інфрачервоних детекторів. Використовує передові технології теплобачення, щоб отримати чітке зображення в умовах поганої видимості. Компанія HikMicro використовувала всі свої високотехнологічні напрацювання при створенні Panther PH35L.

Виявлення на великій дистанції

Створений на оригінальній матриці 12 мкм, прилад здатний виявляти цілі на дистанції 2600 м за будь-якої погоди. Точна відстань до пункту призначення відображається на дисплеї в метрах. Наявність Wi-Fi, вбудованого рекордера, змінних прицільних марок і палітри кольорів. Panther PH35L може використовуватися в мисливських поїздках і з метою спостереження в правоохоронних органах. Пристрій вміє робити знімки, записувати відео і встановлювати необхідні параметри в процесі спостережень за допомогою T-Vision після підключення до телефону через точку доступу.

Сучасні технології

Автоматичне регулювання посилення Auto Gain Control (AGC). Технологія дає змогу автоматично регулювати ширину спектра відтінків картинки від чорного до білого: зображення залишається чітким (без кубиків) під час збільшення.Поліпшення цифрової деталізації Digital Detail Enhancement (DDE). Використовує вдосконалені алгоритми підвищення чіткості деталей, навіть якщо вони знаходяться в областях з низькою контрастністю.Усунення небажаних шумів 3D Digital Noise Reduction (3D DNR). Ефективно видаляє зернисті або розмиті частини поля зору об'єктива.

Яскраві кольори та режими

Приціл HikMicro Panther PН35L вирізняється широким набором колірних схем, що дає змогу знайти оптимальну відповідність між параметрами зображення і поставленою метою. Особливості місцевості також враховуються. Режими Вайт Хот і Блек Хот - високої контрастності кольорів - оптимальні для застосування на далеких відстанях за середньої та поганої видимості. "Теплі" контрастні цілі добре виділяються на холодному тлі лісу, плоскої рівнини, у горбистій місцевості. У колірному режимі Ред Хот найгарячіші точки будуть пофарбовані в насичений червоний відтінок. Палітра Ф'южн дає змогу поєднувати колірні схеми й одночасно відображати кілька кольорів: від білого до темно-фіолетового. Що глибший відтінок, то гарячіша температура місцевості - за. допомогою такого алгоритму стрілець орієнтується і спрямовує зброю у 100% забійне положення. При створенні ультрасучасної техніки дотримувалося виконання запатентованих технологій, що дало змогу багаторазово поліпшити результати спостереження під час полювання або професійної діяльності.

Характеристики

Живлення
Комплектація
  • Тепловізор • документація
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення