Кріплення Чебурашки на каску шолом для навушників MSA Sordin (Сордін), Sand (15158)

Кріплення Чебурашки на каску шолом для навушників MSA Sordin (Сордін), Sand (15158)

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

1 950

1 279

Немає в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення, універсальний адаптер, що називається в народі "Чебурашка" дозволяє монтувати активні навушники MSA Sordin, Tac-Sky Sordin, Z-Tac Sordin, Protac Sordin безпосередньо на шоломи типу FAST, TOR-D, ACH, MICH та ін, які мають тип рейок ARC. Розроблені саме для MSA Sordin. Не закривають ні колесо регулювання, ні мікрофон! Виготовлена ​​з ударостійкого пластику поворотна панель дозволяє крутити муфти практично в будь-якому положенні. Цей адаптер нового покоління дозволяє не лише зручно регулювати навушники по висоті, але й підтримує обертання на 360 градусів навколо кріпильної точки на шоломі для кращого налаштування, також дозволяє дуже індивідуально налаштувати чашки навушників завдяки шаровому кріпленню фіксатора чашки. Даний тип адаптера виготовлений за подобою знаменитої моделі бренду OPS-Core, максимально функціональний і надійний, що робить його одним з кращих у своєму роді за зручністю використання та індивідуальним налаштуванням. Сумісний як з рейковою системою типу ARC.
Матеріал: ударостійкий пластик, сталь.
Комплектація: пара кріплень з адаптером на ARC рейки, пара запасних скоб на випадок поломки. Для кріплення адаптера до навушників необхідно спочатку зняти оригінальне кріплення на навушниках, а потім обережно вставити кріплення Чебурашка у тримачі кріплень на торцях навушників.
Увага! Дуже обережно вставляйте кріплення у тримачі на навушниках, щоб вусики на скобах при цьому не зламалися. На випадок поломки в комплекті додається додаткова пара знімних запасних скоб.
Навушники, каска та рейки в комплект НЕ входять та використовуються на фото тільки для демонстрації кріплення. Ця модель кріплень сумісна тільки з оригінальними навушниками Sordin або Protac (Sordin Style), що мають вертикальне оголов'я. Для навушників Neckband версії (із заднім оголов'ям) будь-яких кріплень на шолом немає, т.к. там на металеві утримувачі конструктивно неможливо встановити кріплення.

Характеристики

Комплектація
  • Кріплення – 2 шт.
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами