Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u)

Оставить отзыв Код:  381272718

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u)

Оставить отзыв Код:  381272718

Продавец:SVM

4.4/5  ( 33 оценок )

3 181

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u)

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u) - це надійний складний ніж від виробника Victorinox, який забезпечує надзвичайну функціональність та надійність за рахунок своїх унікальних характеристик.

Цей ніж має компактні розміри, загальною довжиною 91 мм, що дозволяє зручно носити його з собою або зберігати у кишені.

Рукоятка ножа виготовлена з високоякісного ABS пластику, целлидор, що забезпечує комфортне і надійне утримання ножа в руках.

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" має складну конструкцію і замок типу Slip Joint, який дозволяє безпечно і легко складати та розкладати ніж, а також зафіксувати його в розкладеному стані.

Цей ніж має безліч корисних інструментів, серед яких пінцет, штопор, зубочистка, ножниці, пила по дереву, кольцо для ключів, велике лезо, мале лезо, шило-кернер, відкривалка для пляшок, 6 мм плоска викрутка з пазом для зняття ізоляції, консервний ніж та 3 мм плоска викрутка, а також крючок багатофункціональний.

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" виготовляється в Іспанії компанією Victorinox, яка відома своєю високою якістю та надійністю своїх продуктів.

При покупці цього ножа Ви отримуєте гарантію від виробника на 120 місяців.

Характеристики

Дополнительные характеристики
  • пинцет, штопор, зубочистка, ножницы, пила по дереву, кольцо для ключей, большое лезвие, малое лезвие, шило - кернер, открывалка для бутылок + 6мм пл.отвертка + паз для снятия изоляции, консервный нож + 3мм пл.отвертка, крючок многоцелевой
Общая длина, мм
  • 91
Тип замка
  • Slip joint
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».