Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u)

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u)

Продавець:SVM

4.7/5  ( 30 оцінок )

3 181

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u)

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" (1.3713.3_T1300u) - це надійний складний ніж від виробника Victorinox, який забезпечує надзвичайну функціональність та надійність за рахунок своїх унікальних характеристик.

Цей ніж має компактні розміри, загальною довжиною 91 мм, що дозволяє зручно носити його з собою або зберігати у кишені.

Рукоятка ножа виготовлена з високоякісного ABS пластику, целлидор, що забезпечує комфортне і надійне утримання ножа в руках.

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" має складну конструкцію і замок типу Slip Joint, який дозволяє безпечно і легко складати та розкладати ніж, а також зафіксувати його в розкладеному стані.

Цей ніж має безліч корисних інструментів, серед яких пінцет, штопор, зубочистка, ножниці, пила по дереву, кольцо для ключів, велике лезо, мале лезо, шило-кернер, відкривалка для пляшок, 6 мм плоска викрутка з пазом для зняття ізоляції, консервний ніж та 3 мм плоска викрутка, а також крючок багатофункціональний.

Ніж Victorinox Huntsman Ukraine Black "Паляниця" виготовляється в Іспанії компанією Victorinox, яка відома своєю високою якістю та надійністю своїх продуктів.

При покупці цього ножа Ви отримуєте гарантію від виробника на 120 місяців.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 91
Додаткові характеристики
  • пінцет, штопор, зубочистка, ножиці, пила по дереву, кільце для ключів, велике лезо, мале лезо, шило - кернер, відкривалка для пляшок + 6мм пл.викрутка + паз для зняття ізоляції, консервний ніж + 3мм пл.викрутка, крю
Тип замка
  • Slip joint
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».