Самурайський меч Катана МАКЛАУД KATANA

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 680

Самурайський меч Катана МАКЛАУД KATANA

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

2 499

1 999

Є в наявності

43

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Самурайський меч Катана МАКЛАУД KATANA

Що це за катана і чим вона відома?

3 жовтня 1996 року на телеекрани вийшов пілотний епізод серіалу Горец (Highlander: The Series). Серіал замислювався, як продовження однойменного кінофільму, але в результаті успішного прокату, набув слави, мабуть, навіть більшої, ніж повнометражний вихідник.

Ім'я «Дункан Маклауд» стало на якийсь час загальним, чи це не є ознакою успіху?

Безперечно, навіть зараз серед нас знайдеться чимало шанувальників фантастичної історії про пригоди безсмертного горця. Вже їм не потрібно пояснювати, як це здорово, взяти в руки той самий меч, який ти в роки своєї юності (або дитинства) бачив у руках улюбленого кіногероя.

Саме таким поціновувачам (або їхнім родичам та друзям, які роздумують, що подарувати дорогій людині) представляєм катану Дункана Маклауда!

Культовий оригінал, «Dragonhead Katana» (драконоглова катана) був розроблений Річардом Куком та Стівом Гіганом і виготовлений спеціально для серіалу майстром Селом Д'Акуїлою.

Ну а згідно з легендою серіалу, меч був викований у 1592 році (рік народження Дункана) великим ковалем мечів Масахіро, а потім подарований Маклауду його вчителем Хідео Кото у 1778 році.

Чому ви просто повинні купити меч катану Дункана Маклауда?

Пропонована вам сувенірна катана виконана достовірно та з великою ретельністю. Рукоятка цілком достовірно імітує слонову кістку і виглядає один в один, як у серіалі. А на сталевому клинку катани навіть є імітація лінії гарту – хамон! Безперечно, ці деталі надають мечу достовірності. Вона виглядає як легкий і багато декорований меч придворного епохи Едо, часу коли японські мечі досягли максимальної розкоші у своєму образі. До речі, час створення меча, згідно з лором серіалу, цілком укладається в цей період.

Ви знаєте, що вашому близькому подобається серіал "Горець"? Ось чудовий варіант подарунка такій людині! Що може бути приємнішим, ніж доторкнутися своїми руками до легенди? Вийняти з ножен ту саму катану, змахнути їй і почути як у пам'яті само собою відгукнеться незабутнє:

I am immortal, I я мав на меті blood of kings, yeah, yeah

I have no rival, no man can be my equal

Take me to the future of you all…

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ДОВЖИНА КЛИНКА, ММ: 680

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ПЛАСТИК, МЕТАЛ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 1060

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: ДЕРЕВО

ПОВЕРХНЯ КЛИНКА: SATIN FINISH

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 50-52

МАРКА СТАЛІ: 420

МАТЕРІАЛ ПІДСТАВКИ: ДЕРЕВО

ШИРИНА КЛИНКА, ММ: 27

ТОВЩИНА КЛИНКА, ММ: 3.6

МАСА, Г: 1050

ДОВЖИНА РУКАЯТКИ, ММ: 380

МАТЕРІАЛ УПАКОВКИ: КАРТОН

КОМПЛЕКТАЦІЯ: КАТАНА, ПІДСТАВКА

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».