Тактичні захисні окуляри ROCKBROS червоні 10131. 5 лінз/окулярів поляризаційні UV400 велосипедні окуляри.тактичні

Тактичні захисні окуляри ROCKBROS червоні 10131. 5 лінз/окулярів поляризаційні UV400 велосипедні окуляри.тактичні

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

899

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні захисні окуляри ROCKBROS червоні 10131. 5 лінз/окулярів поляризаційні UV400 велосипедні окуляри.тактичні

Захисні Спортивні окуляри ROCKBROS червоні.5 лінз/скла поляризація UV400 велоокуляри.тактичні Захисні окуляри RockBros Original Polarized преміум класу з 5-ма парами змінних лінз та знімними дужками. Повний комплект. Одна лінза з поляризацією 100%, всі лінзи в комплекті із захистом від ультрафіолету (блокують 100% UVA, UVB та UVC промені, а також шкідливий синій колір до 400 нм). Різні лінзи для зручності використання в день, сутінки та вночі. Ідеально підходять для: велоспорту, рибалки, водіїв авто, ігри в баскетбол, як гірськолижні чи армійські. Тип: Унісекс Спортивні окуляри з діоптріями В комплекті: 1) 5 змінних сонцезахисних лінз 2) Сумочка для перевезення 3) Мішечок для окулярів 4) Ганчірка з мікрофібри для видалення бруду з лінз 5) - 1 знімна діоптрична вставка (для вставки оптичних лінз, людям зі слабким зором); 6) - 1 тестер поляризації. Оправа виготовлена з термопластику ТR90 за Швейцарською технологією, надзвичайно гнучкої, міцної легені, що робить його ідеальним для виготовлення окулярів.

 

ПОЛІКАРБОНАТНІ ЛІНЗИ: Полікарбонат - надзвичайно міцний пластик з широким спектром застосування: від кульонепробивних скла до сонцезахисних навісів. Він характеризується високою ударною міцністю, захистом від ультрафіолетових променів і легкою вагою. Результати випробування на стрільбищі - дріб № 5 залишає подряпини, дріб № 7,5 - вм'ятини.

ПОЛЯРИЗОВАНІ ЛІНЗИ: Яскраві сонячні блиски на різних поверхнях можуть не тільки тимчасово осліпити нас, що особливо небезпечно, коли ми керуємо транспортним засобом або переходимо дорогу, але й призводити до того, що буде складно побачити дорожні знаки і світлофори. Крім того, освітлення світлом викликає такі фізичні проблеми, як головні болі, сльозотеча і блефароспазм. Ви можете забути про всі ці проблеми при використанні поляризованих лінз, оскільки вони ефективно зменшують сонячні промені, блискоть, водні блиски і підвищують контрастність зорового сприйняття, при цьому не спотворюючи видимість.

НАДЗВИЧАЙНО ЛЕГКА ВАГА: Як і в разі з будь-яким іншим спорядженням, вага - дуже важливий фактор. Комбінація двох надзвичайно легких пластиків (TR90 і полікарбонату) дає дивовижний результат. Тому не дивуйтеся, якщо почнете раптово забувати, що вже наділи їх.

НАЛАШТУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПІДХОДУ: У комплекті поставляється п'ять змінних лінз різних відтінків, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь-якої погоди – від повного затемнення до яскравого сонячного дня. Якщо ви використовуєте окуляри для зору, комплект також оправу для діоптричних лінз. ЗАХИСТ ВІД УЛЬТРАФІОЛЕТУ: Усі лінзи в комплекті блокують 100% ультрафіолетових променів UVA, UVB та UVC, а також шкідливе синє випромінювання до 400 нм. Це важливо, оскільки високоенергетичне синє випромінювання

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами