Пневматичний пістолет Crosman C11

3 відгуки

Код:  381986787

Пневматичний пістолет Crosman C11

3 відгуки

Код:  381986787

Продавець:Фануччи

4.8/5  ( 60 оцінок )

2 625

Є в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

На території сучасної України дуже популярним вважається американську зброю, а пневматичний пістолет Crosman C11 – це якраз один з найбільш яскравих його представників. Мабуть, варто розібратися, чого ж такого примітного в цьому непоказному, на перший погляд, пістолеті. З вигляду пневматичні пістолети мають схожості з якимись бойовими пістолетами. Мало того, недосвідчений погляд може прийняти її за справжню зброю і послати нервовий імпульс в головний мозок, мовляв, пора лякатися. Але для досвідчених стрільців відрізнити справжній пістолет від пневматичної, найчастіше, дуже легке завдання.

Crosman C11 приваблює покупців навіть своїм класичним дизайном, а після знайомства з його технічними характеристиками у них не залишається сумнівів – потрібно купувати саме цей пневматичний пістолет, ніякої більше. Мало того, навіть вартість продукту схиляє людей до покупки, вона більш ніж прийнятна.Калібр Кросман C11 як у всіх інших пістолетів – 4.5 мм Зате він може виділитися початковою швидкістю вильоту кулі, адже вона у нього досягає ста сорока шести метрів в секунду. Досвідчені люди оцінять це, адже навіть не всі гвинтівки мають такий показник. Магазин у пістолета багатозарядний і розрахований на вісімнадцять бебешек. Хто не знає, бебешки – це сферичні кулі ВВ калібру 4.5 мм Вони застосовуються в пневматиці також часто, як і свинцеві кулі.

Енергія пострілу видобувається з балончика зі стислою вуглекислотою CO2 обсягом у 12 грамів. Стовбур у пістолета Crosman C11, на жаль, не має спіральних нарізів (Кросман С11 ― це гладкоствольний пістолет). Тому на далеких дистанціях пістолет абсолютно не ефективний, адже розкид куль занадто великий. Але це насправді біда, яка характерна практично всім аналогічним моделям пневматики та інших виробників теж. Важить Crosman C11 всього-на-всього 630 грамів.

Характеристики

Затворна рама
Режим вогню
Вага, г
Матеріал
  • Пластик
Гарантія
  • 6 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!