Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Продавець:XTop

4.3/5  ( 87 оцінок )

144 375

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro з сучасними та високими споживчими характеристиками

Один із найзнаменитіших виробників у світі оптичних приладів нічного бачення Pulsar пропонує покращену сучасну модель тепловізора з гарантією на 3 роки. Відмінна особливість цієї конфігурації – вбудований лазерний далекомір, що дозволяє мисливцеві швидко та точно отримати інформацію про відстань до мети, навіть якщо вона рухається. Деталізація, інтенсивність фарб та продуктивність – на висоті, незважаючи на зовнішні погодні умови.

Новинка цього року була представлена на виставковому івенті IWA&Outdoor Classics 2022 у Нюрберзі. Її високо оцінили не лише експерти, а й мисливці-початківці, а також ті, хто вже має суттєву колекцію трофеїв. У відгуках до моделі відзначаються високі технічні характеристики та відповідність споживчим запитам у різних умовах.

Важливі особливості Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Сенсор Lynred, що відрізняється високою чутливістю, показує чудові результати точності навіть у випадку, коли об'єкт невеликий або далеко від вас зафіксований. Має параметри 384×288 пікс, 17 мкм, <25 мК.

Частота зміни кадрів 50 Гц для передачі зображення високої точності без «затримок» і «розмилювання».

Оптика 50 мм дозволяє вловити теплові хвилі на значній відстані.

Впроваджено 12-кратний зум для зручності відстеження цілей на різних дистанціях.

Далекомір дозволяє спростити та підвищити результативність прицілу.Крім цього, в тепловізійному прицілі є вбудований вай-фай модуль, що працює на двох діапазонах частот – 2,4 та 5 ГГц, що дозволяє передавати навіть великий масив відео без затримок. Усередині є покращений обробник картинок, що відповідає за покращення деталізації. Як результат, мисливець, солдат, рятувальник може отримати навіть на значній відстані більше інформації про той чи інший об'єкт: розмір, становище, гарячі точки. Інноваційна оптика популярного бренду Пульсар здатна фіксувати ціль на відстані до 1800 метрів, що є одним із найвищих показників не тільки в цій модельній лінійці, а й серед найближчих конкурентів.

Thermion 2 LRF XQ50 Pro – тривала автономна робота

Серед позитивних функціональних аспектів, які підкреслюються у відгуках, виділяють тривалий робочий ресурс в автономному режимі до 10 годин. Цього цілком достатньо для тривалих спостережень чи полювання. Вбудований далекомір добре показав себе. Ударна стійкість до 6000 Дж дозволяє застосовувати приціл навіть зброї великих калібрів. Мисливці та солдати наголошують, що цей аспект вкрай важливий для досягнення результативності на різних видах стрільб. Варто купити Pulsar Thermion 2 LRF XQ50, щоб використовувати оптику не лише в умовах поганої погоди – туман, снігопад, дощ, але й у темний час. Ще один важливий аспект - повна водонепроникність, що важливо для експлуатації при сильній вологості, а також, якщо прилад випадково потрапляє у водойму.Вагомі переваги тепловізійного прицілу від Пульсар LRF XQ50 Pro серії Thermion 2

Виявлення конкретної мети відбувається з відривом до 1,8 км з допомогою швидкого і точного аналізу теплових хвиль. Цього вдається досягти за рахунок приймача, де NETD <25 мК, що вловлює хвилі з частотою 50 Гц. Провести сенсорне калібрування можна трьома способами:

автоматично;

вручну;

напівавтоматично. Потрібно звернути увагу на германієвий об'єктив, який здатний фокусуватись на відстані від теплової мети від 5 метрів. F50/f1,0 дозволяє вловлювати розміри та контури віддаленого або невеликого об'єкта.

Цифровий зум здатний збільшувати зображення об'єкта вчетверо. Оптичне збільшення відбувається в діапазоні 3-12 разів, що відкриває більше зручностей для мисливця або військового. Приваблює у виборі саме цієї моделі досить широкий кут огляду - 7,5 x5, 6/13, 1x9, 8 градусів.

Керувати тепловізійним прицілом нескладно, навіть якщо руки в рукавичках, коли дуже холодно або для дотримання правил маскування. На верхню панель виведено 3 основні кнопки, а збоку є енкодер. Зручність тривалого спостереження залежить від параметрів дисплея – HD AMOLED-екран із роздільною здатністю 1024 на 768 пікселів. Функція Display off дозволяє вимикати екран, якщо прилад не задіяний для економії заряду.

Функція PiP вже зуміла знайти своїх поціновувачів як серед новачків, так і досвідчених користувачів. Це забезпечує можливість "картинки в картинці", щоб збільшити певний сегмент і детально його розглянути, при цьому на дисплеї є основне зображення, щоб не втрачати поле огляду та поточну ситуацію.

Кріпиться приціл на стандартні кільця, діаметр яких 3 см. Фіксація та зняття прицілу після закінчення стрільбищ відбувається досить швидко.

Чому варто купити Thermion 2 LRF XQ50 Pro?

Є Stream Vision 2 – розширює можливості фірмовий додаток, який можна завантажити на пристрої з операційними системами Андроїд/Айос.Впроваджено 5 профілів пристрілки, і в кожному передбачено 10 місць пам'яті.

Похибка далекоміра лазерного типу становить трохи більше метра, а виявити об'єкт і відразу вивести показник відстані до нього можна за умов до 1 км.

Користувачі пристрою зможуть самостійно вибирати яскравість та зміну кольорів з урахуванням особистих уподобань, а також показники освітленості навколо. Для користувачів розробник передбачив 10 різновидів прицільних міток, у тому числі масштабовані та балістичні. Є 8 палітри кольорів для відображення мети.

Передбачено запас ходу по вертикалі та горизонталі 2,6 метра на 100 метрів, а показник ходу – 13 мм на 100 метрів.

Мисливцям до душі вже припав гіроскопічний акселерометр, що працює на основі 3-х осей. Завдяки цьому приладу вдається контролювати кут нахилу.

Досить практичне рішення – FREEZ, а також пристрілка «одним пострілом».

Можливості мультимедіа

Вбудований модуль Wi-Fi має стандарт 802.11 b/g/n/ac і може працювати безпосередньо зі смартфоном на відстані до 15 метрів. Відеорекордер здатний записувати відео зі звуком, що дуже зручно, коли відразу коментуєте якусь подію на полюванні, яка потрапила до кута огляду об'єктива. Легко поділіться файлами в дистанційному режимі, або через кабель з портом USB. Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 Гб, чого цілком достатньо для зберігання великого масиву картинок та відеокліпів із зафіксованими цікавими моментами. Зберігаються відеокадри у форматі mp4, а фото – jpg з високою роздільною здатністю 1024x768 пікс.Ми пропонуємо оригінальний тепловізійний приціл Пульсар, корпус якого виготовлений із міцного та витривалого металевого сплаву. Літій-іонна батарея утримує заряд навіть за низьких температурних умов навколо. Використовувати техніку можна в діапазоні від -25 до +50 °C. Ще один важливий аспект – компактні габарити, а вага складає лише 900 грам. Це дозволяє не перевантажувати зброю, на яку встановлюється приціл.

Що цінують мисливці у тепловізорі серії Thermion 2 моделі LRF XQ50 Pro?

Насамперед, це значна відстань виявлення мети – до 1,8 км, що безпечно та виграшно для стрілка, щоб мати можливість прицілитися, вибрати більш вдалу локацію. Ідеальна німецька оптика дозволяє реалізувати потенціал навіть за умов далеких пострілів.

Усередині приладу – тепловізійний блок, який виготовлений французьким брендом Lynred. Досить високий поріг чутливості <25 мК та інфрачервоний сенсор 384х288 pix. @ 17 мкм сприяють вибудову якісної термограми. Цифровий перетворювач дозволяє отримати картинку максимальної якості та з високим рівнем деталізації. Частота уловлювання кадрів 50 Гц, а зчитування інфрачервоних хвиль відбувається навіть за умов зливи, диму або густого туману. Ви зможете легко і комфортно спостерігати за об'єктами, що рухаються, навіть без спотворення зображення.

Оптичні характеристики

Об'єктив F50 мм/f1,0 оснащений передньою лінзою, що виготовлена з германію. Дальність виявлення підвищується з допомогою апертури. Оперативно та точно реагувати дозволяє приціл, де є оптичний та цифровий зум із широким діапазоном. Показник кута огляду – 7,5x5,6 градусів, що на реальній локації відповідає ділянці 1,3 на 9,8 метра, на відстані від оператора 100 метрів.

Використовуємо можливості лазерного далекоміра

Гаджет функціонує в діапазоні хвилі 905 нм, що є непомітним для людського ока. Результати відразу відображаються у полі зору. Мисливці можуть вибрати відповідний режим роботи:

Поодинокий вимір.

Постійний моніторинг.

Лазерна безпека відповідає класу мінус 1.

«Кадр у кадрі» дозволить швидше та простіше ідентифікувати об'єкт та наводити зброю у бойову силу з урахуванням усіх зовнішніх факторів.

Особливості дисплея

Дисплей типу HD AMOLED ідеально підходить для людей із проблемним зором, оскільки передбачає діоптрійне коригування у показниках плюс-мінус 5 одиниць. Невеликий екран стабільно працює навіть за високих та низьких температурних умов навколо. Вихідна зіниця розташована на відстані 5 см. Ви можете самостійно вибирати потрібний рівень яскравості з представлених 5 позицій. Колірна насиченість і глибока різкість дозволяють детально розглянути мету та її особливості. Дозвіл – один із найбільших у класі і становить 1024×768 пікселів.Серед колірних палітр, вибирати які досить легко натисканням кількох кнопок, виділяють сепію та веселку, фіолетовий та ультрамарин, монохромний червоний, три відтінки гарячих: білий, чорний, червоний.

Завдяки цьому оптичному аксесуару зможете також вести ведення вогню та визначати дистанцію за габаритами мети. Стрілки також можуть вибрати пріоритетний колір візира.

FREEZ – опція оптичної «заморозки»

Функція дозволяє заощаджувати боєприпаси та час для прицілу та перезаряджання. Процедура забезпечує збереження результатів перехрестя сітки з кульовим отвором. Крок вивіряння становить 100 метрів, а запас ходу на горизонтальній та вертикальній осях становить 26 см. Пристріляти приціл досить легко та просто, незалежно від дистанції.

Додаткові інновації новинки

Замінити батарею можна швидко, не вимикаючи живлення.

Використання павербанків для продовження робочого ресурсу через USB-Type-C Power.

Відповідність параметрам класу захисту від вологи IPX7.

За своїм зовнішнім виглядом модель LRF XQ50 професійної серії – це тепловізійний приціл характерної конфігурації з вбудованим далекоміром, що знаходиться в одному оптичному каналі.

Комплектація тепловізійного прицілу

Виробник Пульсар в упаковці, крім самого прицілу, впровадив зарядку, акумулятор, USB-шнур С-типу, інструкцію для користувача та серветку для очищення лінзи об'єктива. Купуючи техніку у нас, отримуєте прилади оригінальної якості із гарантією від виробника.

Матриця

Дисплей

кольоровий AMOLED 1024x768

Роздільна здатність матриці 384x288

Частота 50Гц

Ядро 384x288 @ 17 µm (NETD <25 мК)

Мультимедія

microUSB

USB Type-C

WiFi Так

Відеовихід Так

Підтримка microSD картки

Вбудована відео та фото запис 1024x768 .mp4 / .jpg

Оптика

Дальність виявлення людини 1800 метрів

Діаметр вихідної зіниці 50 мм

Діаметр об'єктива F50/1.0

Поле зору 13.1м на 100 метрів

Збільшення

3 – 12 (x4 цифрове збільшення)

Кут поля зору 7.5 град

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами