Комплект бронепластин захисту MIRA Strike Face Level 4 (IV) Чорний (Black)

Комплект бронепластин захисту MIRA Strike Face Level 4 (IV) Чорний (Black)

Продавець:GoldTechShop

4.1/5  ( 27 оцінок )

19 477

Немає в наявності

39

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект бронепластин захисту MIRA Strike Face Level 4 (IV) Чорний (Black)

Протестована за стандартами NIJ в лабораторії США, броня рівня IV від MIRA Strike Face включає однокриві броньові пластини ESAPI розміром 25 на 30 см. Наша гібридна броня пропонує розширений діапазон руху і захищає власника від усіх типів стрілецької зброї, включаючи потужні бронебійні гвинтівкові патрони калібрів 5,56, 7,62, .308 і .30-06.

На відміну від звичайних керамічних пластин, які можуть розколотися і тріснути і захистити тільки від одиночних пострілів, пластини рівня IV від MIRA поєднують переваги як кераміки, так і поліетилену. Це найлегші балістичні пластини.

Стандартна пластина рівня IV 25 на 30 см з однією кривою, що спрощує розгортання в різних власниках пластин.
Протиосколковий захист із балістичного поліетилену надвисокої молекулярної маси (UHMWPE) гарантує, що уламки кулі поглинаються пластиною, а не розширюються назовні, викликаючи травми обличчя або кінцівок власника.
Оновіть свій існуючий бронежилет за допомогою пластин рівня IV.
При вазі всього 2,7 кг він ЛЕГШИЙ, ніж деякі менш захищені конфігурації пластин рівня III.
Легка конструкція завдяки передовим, легким матеріалам, включаючи кераміку на основі оксиду алюмінію (AI203) та поліетилен надвисокої молекулярної маси (UHMWPE).
СВМПЕ простягається від краю до краю, забезпечуючи велику площу захисту.
Забезпечує чудовий захист від усього, від невеликого пістолета до бойових гвинтівок і звичайних платформ гвинтівок, таких як AR-15, AK47, M4 і т. д.

Ретельно протестовано у лабораторії США відповідно до стандартів NIJ для броні рівня IV.
Зрозуміла етикетка на звороті пластини містить інформацію про рівень безпеки, здатність захисту від загроз, дату виробництва та інші важливі деталі.
Зібраний у США

Бронепластина із суміші полікераміки не має аналогів з точки зору якості та надійності.

На ринку сьогодні обмежують вас рівнем IIIA, рівнем III або III+ з точки зору загального захисту. Додавання наших бронепластин рівня IV може значно підвищити захист ваших життєво важливих органів у поєднанні зі стандартними бронежилетами і все це без збільшення ваги.

Ключем до легкості та міцності наших бронежилетів рівня IV є поєднання кераміки на основі оксиду алюмінію (AI203) та поліетилену з надвисокою молекулярною масою (UHMWPE), які легші та міцніші, ніж сталь, яка використовується в більшості обладунків рівня III. Ті, хто першими впровадили їх до поліцейських підрозділів та підрозділів спеціального призначення, вже можуть підтвердити рятувальну силу цих легких композитів.

Зберігання

Пластини з надвисокомолекулярного поліетилену не повинні піддаватися дії температур вище 150°F протягом тривалого часу. Тривалий вплив екстремальних температур потенційно може порушити цілісність пластини та знизити її захисні властивості. Малоймовірно, що ви зіткнетеся з такими високими температурами, але краще зберігати обладунки в прохолодному, сухому і темному місці, далеко від джерел тепла.

Що означає захист «Рівень IV»?

Стандарти бронежилетів встановлюються Національним інститутом юстиції та допомагають покупцям дізнатися, який захист вони отримують. Броня рівня IIIA, наприклад, призначена для захисту від пістолетних куль до .357 Magnum включно. Броня рівня III може зупинити деякі гвинтівкові патрони, такі як 7,62 x 39. Чим вищий рівень, тим вищий захист і, як правило, вища вага та вартість. У цьому привабливість пластини MIRA Strike Face Level 4 (IV). Він забезпечує бронебійний захист завдяки тонкому профілю, легкій вазі 2,7 кг зручному одному вигину та зручна для стрілка (відмінний діапазон рухів).

Характеристики:

Виробник: Mira
Тип: Бронеплита
Матеріал: Поліетилен/кераміка
Клас захисту: NIJ 0101.06 Level 4 (IV)
Клас захисту по ДСТУ: 6
Кількість у комплекті, шт: 2
Вага: 2.7 кг
Розмір: 10 "х 12" х 0,90 °
Додаткова інформація: Одинарна крива (Shooter's Cut), 5,91бс.(+/- 5%), Мультивпостріл: 30.06 M2 AP
Колір: Чорний (Black)

Характеристики

Клас захисту
Габарити пластини
  • 10" х 12" х 0,90°
Кількість у комплекті, шт
  • 2
Додаткові характеристики
  • Клас захисту: NIJ 0101.06 Level 4 (IV) Клас захисту по ДСТУ: 6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами