Ніж Cold Steel Code 4 TP, S35VN (58PT)

Матеріал клинка

Ніж Cold Steel Code 4 TP, S35VN (58PT)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

8 408

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вам необхідно мати при собі ніж, який може знадобитися будь-якої миті? Легкий, компактний, твердий? Чи не відтягує кишеню і відмінно лежить в руці? Cold Steel Code 4 ТP - те, що ви шукаєте! 

Він легкий, міцний, його замок витримує навантаження під 90 кг. А тепер родзинка нового ножа – порошкова преміум сталь S35VN, яка чудово тримає заточування, витримує бічні навантаження, стійка до іржі, довговічна та зносостійка. Алюмінієва рукоятка приємна на дотик і має тонкий профіль. У той же час – хват у ножа надійний. Клинок функціональний і дозволяє впевнено працювати ножем незалежно від того, в якій руці він знаходиться. Кліпсу можна переставити на бік, зручний власнику.

У повсякденності сучасної людини впевнено закріпилися доладні ножі, що поміщаються в кишеню штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру та функціональності. Найпоширенішими кишенькові ножі – це швейцарські. Вони не лише відповідають заявленій якості, а й допомагають людині впоратися з різними завданнями.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. 

Виділяють три основні принципи викиду ножа – ручне відкриття та закриття, напівавтоматичні та автоматичні моделі. Для фронтального викиду у виробі з напівавтоматичною роботою досить просто трохи висунути меч, а далі він сам відкриється завдяки пружині. В автоматичних моделях є спеціальна кнопка, що відповідає за цей процес.

Сучасні складні ножі мають обладнані надійним фіксатором клинка, щоб він випадково не висунувся самостійно. Це зроблено спеціально з тією метою, щоб зменшити кількість травм, адже навіть доладна модель — це холодна зброя і гостра частина в неї є. Тим більше, що така модель без проблем поміщається в будь-яку кишеню одягу і знаходиться вкрай близько до тіла.


Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Tri-Ad Lock
Поверхня клинка
  • Сатиноване покриття
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».