Ніж Spyderco Delica 4 Flat Ground Orange (C11FPOR)

Матеріал клинка

Ніж Spyderco Delica 4 Flat Ground Orange (C11FPOR)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

4 893

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Spyderco Delica 4 (C11FPGY)
VG-10 - японська сталь корозійностійка, розроблена фірмою Takefu Special Steel Co., Ltd. (Японія) для різального інструменту кухарів та садівників. Відома під назвою V-Gold №10.

 

Ніж Spyderco Delica 4 Flat Ground відрізняється своєю ергономічною формою та якістю виконання, а значить має високу надійність та максимальну стійкість до впливу навколишнього середовища. Високоякісний меч ножа Спайдерко Деліка 4 Флет Граунд виконаний з нержавіючої сталі, марки VG-10, що забезпечує йому відмінні ріжучі характеристики.

Компактні розміри і мала вага цього ножа дозволяють використовувати його повсякденно, будь то для вирішення побутових завдань, пов'язаних з різом, або в польових умовах. Рукоятка даного ножа виконана з міцного та легкого матеріалу FRN та армована сталевими лайнерами, що забезпечує додаткову міцність та жорсткість конструкції. Також варто відзначити наявність на рукояті двонаправленої насічки, завдяки якій ніж комфортно утримувати навіть мокрою рукою. Надійне замикання клинка у розкритому та закритому положеннях забезпечує стара добра система Back Lock.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 59-61 HRC
Тип замка
  • Back lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».