Daisy X7-X Black Захисні тактичні окуляри + 7 комплектів лінз. товщина лінз 2 мл-збільшена товщина

Daisy X7-X Black Захисні тактичні окуляри + 7 комплектів лінз. товщина лінз 2 мл-збільшена товщина

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

666

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Daisy X7-X Black Захисні тактичні окуляри + 7 комплектів лінз. товщина лінз 2 мл-збільшена товщина Багатофункціональні окуляри Daisy Х7-X ― універсальний комплект окулярів з 7 парами лінз, призначених для різних ситуацій та навколишнього оточення. У набір входять лінзи різних кольорів та відтінків, які легко змінюються залежно від потреби.. У комплекті ви знайдете димчасті, коричневі, жовті та прозорі лінзи. Кожна пара легко замінюється іншою, придатною для певної ситуації. Також в набір входить коробочка для зберігання, серветка та чохол-мішок для окулярів. Ці окуляри ідеально підходять для літньої та зимової риболовлі, полювання, денного та нічного водіння, а також для використання у сутінках. Вони також широко застосовуються серед військових, байкерів, велосипедистів, любителів пейнтболу та екстремальної стрілянини, мисливців, рибалок та водіїв. Особливості та характеристики: У комплекті 7 змінних світлофільтрів різних відтінків, кожен з яких має унікальні властивості, що забезпечують максимальний захист і комфорт у різних умовах освітлення. Сірі фільтри ідеальні для яскравого сонячного дня, прозорі фільтри ефективні в темний час доби або в хмарну погоду, жовті фільтри опираються відблискам і покращують контрастність у тумані або ввечері, а коричневі фільтри підвищують контрастність при яскравому світлі, особливо при швидкій їзді. Лінзи виготовлені із міцного полікарбонату, а оправа окулярів потужна та надійна. У комплекті є чохол з карабіном для зручного носіння на рюкзаку або поясі. Особливості Знімні лінзи Матеріал лінз Полікарбонат Комплектація Окуляри DAISY X7-X 7 комплектів змінного скла зі стійких полікарбонатів і UVA та UVB UV400. Cтандартні стекла.Прозора,жовта,сіра-товщина лінз 1,5 мл Збільшена товщина скла.Прозора,жовта,сіра-тощина лінз 2 мл 1 х футляр 1 x тканина для протирання скла 2 x ремінці для кріплення Окуляри підійдуть як для захисту від сонця, так і для активних видів спорту, водіння.

 

Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо окуляри Daisy X7-Х з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для тактичних окулярів Daisy X7-Х. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи тактичних окулярів Daisy X7-Х забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами