Захисні окуляри тактичні койот 5 лінз з поляризацією One siz+

Захисні окуляри тактичні койот 5 лінз з поляризацією One siz+

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

717

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Захисні окуляри тактичні з поляризацією койот 5 лінз One siz+

Захисні окуляри Polarized преміум класу з 5-ма парами змінних лінз та знімними дужками. Повний комплект. Одна лінза з поляризацією 100%, всі лінзи в комплекті із захистом від ультрафіолету (блокують 100% UVA, UVB та UVC промені, а також шкідливий синій колір до 400 нм). Різні лінзи для зручності використання в день, сутінки та вночі. Ідеально підходять для: велоспорту, рибалки, водіїв авто, ігри в баскетбол, як гірськолижні чи армійські. Тип: Унісекс Комплектація: - 1 оправа; - 1 пара поляризованих лінз; - 4 пари змінних оригінальних лінз із захистом від ультрафіолету UV400; - 1 твердий футляр для окулярів на блискавці, з карабіном; - 1 тонкий мішечок-чохол; - 1 тканинна серветка з мікрофібри для протирання лінз; - 1 знімна діоптрична вставка (для вставки оптичних лінз, людям із слабким зором); - 1 тестер поляризації. - 1 шнурок на шию; - 1 знімна еластична гумка на голову (замість дужок) для використання при бігу та екстремальних видах спорту, щільно фіксуючи окуляри на голові, можна одягатися під каску, шолом. Оправа виготовлена з термопластику ТR90 за Швейцарською технологією, надзвичайно гнучкої, міцної легені, що робить його ідеальним для виготовлення окулярів.

  ПОЛІКАРБОНАТНІ ЛІНЗИ: Полікарбонат - це надзвичайно міцний пластик з широким спектром застосування, від куленепробивного скла до сонцезахисних навісів. Він характеризується високою ударною міцністю, захистом від ультрафіолетових променів та легкою вагою. Результати тестування показали, що пластик полікарбонат не отримує подряпин від дробу № 5 і залишається цілим після влучення дробу № 7,5. ПОЛЯРИЗОВАНІ ЛІНЗИ: Яскраві сонячні відблиски на різних поверхнях можуть тимчасово засліпити нас, особливо коли ми керуємо транспортним засобом або переходимо дорогу. Це становить небезпеку, а також ускладнює видимість дорожніх знаків та сигналів світлофора. Осліплення світлом може викликати фізичні проблеми, такі як головний біль, сльозотеча та блефароспазм. Однак, з використанням поляризованих лінз можна уникнути всіх цих проблем. Вони ефективно зменшують сонячні промені, зайчики та водні відблиски, а також покращують контрастність зорового сприйняття, не спотворюючи видимість. НАВЕРХЛЕГКА ВАГА: Вага - дуже важливий фактор при виборі спорядження. Комбінація двох надлегких пластиків – TR90 та полікарбонат – дозволяє досягти дивовижного результату: всього 29 грам у парі! Тому не дивно, якщо ви іноді забудете, що їх носите. МОЖЛИВОСТІ НАЛАШТУВАННЯ: У комплекті надаються п'ять змінних лінз різних відтінків, забезпечуючи можливість вибору відповідних за будь-якої погоди: від повної темряви до яскравого сонячного дня. Ви також можете використовувати ці окуляри Oakley для активних видів спорту (навіть для баскетболу) без побоювань про їх збереження, просто знявши дужки та встановивши спеціальну гумку, яка входить до комплекту. Якщо у повсякденному житті ви носите окуляри для зору, комплект також включає оправу для діоптричних лінз. ЗАХИСТ ВІД УЛЬТРАФІОЛЕТУ: Усі лінзи, що входять до комплекту, блокують 100% UVA, UVB та UVC промені, а також шкідливе синє випромінювання до 400 нм. UV-400 – це межа фільтрації УФ-випромінювання та високоенергетичного синього світла, які можуть сприяти розвитку очних захворювань. У цьому видимість не спотворюється.

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами