Ніж Туристичний Спецназа Штурмовий з Долом GW 2765 UB-N Посилений Клинок зі Сталі 440C

Довжина клинка, мм
  • 180
Матеріал клинка

Ніж Туристичний Спецназа Штурмовий з Долом GW 2765 UB-N Посилений Клинок зі Сталі 440C

Продавець:Eholov

4.8/5  ( 141 оцінок )

960

768

Є в наявності

20

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Туристичний Спецназа Штурмовий з Долом GW 2765 UB-N Посилений Клинок зі Сталі 440C.

Ножі, подібні до GW 2765 UB-N знайомі багатьом ножеманам Ножі, подібні до GW 2765 UB-N знайомі багатьом ножеманам або тим хто захоплюються історією, а також користуються популярністю у любителів туризму, полювання та активного відпочинку. І не дивно, оскільки цей тип ножів належить до одним з найбільш перевірених часом та поколіннями безпосередніх користувачів.

І, якщо раніше, такі ножі були штатним бойовим ножем того чи іншого роду військ, то зараз такі моделі, і серед них і GW2765 UB-N – цілком доступні всім і кожному. І так само відрізняються високою якістю та великою надійністю.

Для виготовлення клинка GW 2765 UB-N була використана сталь 440С, яка є вже класичною сталлю для ножів і досить часто використовується більшістю виробників. Дана марка сталі має достатню зносостійкість і дуже добре тримає заточування, і при цьому не схильна до корозії. Наявність у складі сталі правильних легуючих елементів забезпечує клинку тривалу роботу без заточування, хорошу стійкість до іржі і високу міцність.

Клинок ножа GW 2765 UB-N, з відомим великим долом – добре підходить для різних, у тому числі і важких робіт. Служив спочатку для жорсткості та полегшення, цей дол тепер став своєрідним детектором того, що перед вами «той самий ніж», з яким і у вогонь, і у воду. З майже 4-міліметровою товщиною в обусі, він здатний витримувати найскладніші навантаження.

Є у клинка і скіс обуха і фальшлезо, які за бажання можуть бути заточені. Недарма ж перед нами класичний кліп-поінт або клинок "зі щучкою". Чорне покриття антивідблиску на клинку виглядає дуже стильно і антуражно. Також, воно додатково захищає ніж GW 2765 UB-N від корозії та подряпин.

В актив надійності та функціональності ножа GW 2765 UB-N можна занести і широке розвинене рікассо, пластину, що виступає як рудимент гарди та масивне наверше, яке цілком може використовуватися як молоток.

Бочкоподібна рукоять з якісного гумополімеру забезпечена рядами поперечних борозен, які покликані покращити хват. Ніж не ковзає в руці і гарний для утримання голою рукою та рукою в рукавичці.

У комплект поставки ножа входять поясні ножни з якісної щільної тканини Cordura зі спеціальною петлею для перенесення ножа на поясі, стійкий до стирання та механічних навантажень.

Переваги та особливості ножа GW 2765 UB-N із сталі 440 С:

- Класичний відомий кабароїд, що радує око і при цьому зовсім не декоративний ніж.

- Поєднання матеріалів та технічних рішень у комплексі дає потужний та стильний Туристичний ніж для важких робіт.

- Один із найкращих ножів у мілітарі-стилі.

Модель GW 2765 UB-N – гарний вибір для тих, хто шукає собі потужний, функціональний, не обтяжений надмірностями, нескладний ніж. Похідний фіксед, який максимально наближається до бівачного типу ножів, що ідеально підходить для використання в похідно-польових умовах.

Характеристики:

Вид ножа: НЕСКЛАДНИЙ

Загальна довжина, мм: 300

Довжина леза, мм: 180

Довжина рукояті, мм: 120

Товщина леза, мм: 3,6

Ширина леза, мм: 30

Марка сталі: 440 C

Твердість сталі, HRC: 57-58

Поверхня леза: PAINT

Матеріал рукояті: РЕЗИНОПЛАСТИК

Матеріал чохла: CORDURA

Маса, Г: 280

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Довжина клинка, мм
  • 180
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».