Тепловізор iRay Eye E2n V2 Об'єктив F13 Кратність 1,24-2,48

Тепловізор iRay Eye E2n V2 Об'єктив F13 Кратність 1,24-2,48

Продавець:Mil-express

4.1/5  ( 63 оцінок )

33 600

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізифікований монокуляр Iray Eye E2n V2 — належить другій лінійці компактних приладів для спостереження у складних погодних умовах від відомого виробника з Китаю InfiRay Technologies Co., Ltd. Незважаючи на свої маленькі габарити, вражаючі можливості. Чутливий сенсор Vox 384x288 pix. @ 17 мкм (NETD) <40мК, 50 Гц, разом з 19 міліметровою оптикою, дає змогу « бачити» зростаючу фігуру, розміром з людину або велику тварину з близько 700 метрів, машину з 1200. Завдяки використанню оксид Бенаїєвих матриць і сучасних обробників зображення вдалося значно підвищити якість зображення. Тепловізор IRay Eye E3n V2.0 відгуки отримали тільки позитивні. Захисний пристрій готовий працювати в умовах підвищеної вологості, під час атмосферних опадів. Одним з основних переваг є широкий кут поля зору. Монокуляр « побачить» крізь туман і густу рослинність. Оптичне збільшення 1х з цифровим зумом до х4 достатньо для пошуку тварин на полю в складних погодних умовах. Бюджетний тепловізор — це чудове рішення для підвищення результату полювання.

Тепловізифікована камера IRay Eye E3n V2.0 характеристики

  • Дальність виявлення машини / людини - 1200 / 696 м;
  • Матриця iRay Vox Ceramic 3884x288 pix. @ 17 мкм (NETD) < 40мК, 50 Гц (iRay Technology);
  • Німецький об'єктив F19/f1.0 з фокусуванням на 1 м, цифрове збільшення х1/х2/х4;
  • Оптичне збільшення 1х, зум до 4х;
  • Поле зору, градусів / м на 100м —  19,5° х 14,7° / 34,4 х 25,8;
  • Кольоровий дисплей OLED 720x540 пікс, 5 кольорових палітр;
  • Прочний пластиковий корпус, керування за допомогою 4-х кнопок;
  • Вмонтований стадіометричний далекомір на 3 значення;
  • Клас доступу до IEC 60529 - IP66;
  • Система живлення - вбудований Li-ion акумулятор, автономна робота до 15 годин;
  • Можливості з' єднання з зовнішнім ресурсом Micro-USB, Type-C;
  • Діапазон робочих температур: від -20 до + 55 °С;
  • Габарити 160x62 x62 м, вага 0,32 кг;
  • Адаптер для кріплення на штатив 1⁄4 дюйма;
  • Виробник InfiRay Technologies Co., Ltd, гарантія 2 роки;
  • Opticstore.com.ua - офіційний дилер, повний цикл гарантійних зобов'язань.


Функціональні особливості

Винахідливість автомобіля - Близько 1200 метрів, людини - 696. Таких можливостей достатньо для нічних типів полювання, де відстань пострілу рідко перевищує оцінку у 300 метрів. Стрілок може помітити велику тварину з безпечної відстані.

Тепловіатура IRay Eye E3n V2.0 побудований на високотехнологічних сенсорах iRay Vox Ceramic  348х288 pix. @ 17 мкм (NETD) < 40мК, 50 Гц, власного виробництва. Виготовлені матриці фокальні площини FPA виконані за технологіями з щільністю приземлення детекторів 17 мкм. Керамічні мікроболлометри на оксиді ванадій підкладці мають значно кращі показники рівня шуму та температури чутливості. Розмір монокристалу дав можливість отримати один з найбільших показників ширини поля зору. Робота додатка на частоті 50 Гц є найбільш оптимальною для спостереження за динамічними сценами, які рухаються з високою швидкістю об'єкта.

Німецький об’єктив F19/f1.0 має один з найбільших показників ширини поля зору. Для спостереження на 100 метрів можна буде побачити ділянку простору розміром 34,4 х 25,8 м. При збільшенні цифрового зуму до х4, можна зручно вести спостереження на коротких і середніх дистанціях. У кутовому виразі показник дорівнює 19,5 х 14,7. Дозволено об’ єднувати групи цілей, що рухаються. Німецька оптика повністю прозора в довговолновому спектрі ІК-випромінювання, дозволяючи тепловізору вільно « бачити » за відсутності освітлення.

П’ ять кольорів - Великий набір параметрів, який дозволяє оперативно встановити потрібні параметри роботи для різних умов спостереження і тактичних завдань. Рекомендовані контрастні палітри з чорним білим кольором, якщо потрібно шукати теплі об’єкти на відкритих територіях. Для близьких відстаней рекомендовані палітри « Color», які дозволяють за градієнтом визначати найбільш гарячі місця на поверхні мети.  

Повнокольоровий OLED дисплей, що транслює потік відео з роздільною здатністю 720x540 пікселів, надає повнорозмірне зображення з глибиною кольорів і насиченістю. Технології сучасних мікродислеїв мають дуже низький рівень енергопостачання, що дозволяє не тільки економити заряд батарей, але й збільшувати час автономної роботи. Пристосування до роботи при мінусовій температурі. Малюнок не страждає на холод до -20 ° C, а 15 мм,нос окулярної точки. Доступна диоптрійна коректація.

Картинка в картинке (PIP) - Корисний цифровий параметр для вирішення таких задач, як визначення трофейності та ідентифікація. Збільшене зображення показує, що об’єкт належить до певної родини тварин. Якщо буде позначено цей пункт, у головному вікні буде показано невеличке вікно з збільшеним кольором у декілька разів центральною ділянкою. Невеликі розміри дозволяють вільно контролювати візуальну ситуацію в зоні спостереження.

Розумний далекомір з трьома попередньо визначеними значеннями допоможе визначити відстань за відомими габаритами цілі. Знання точного пробігу є одним з ключових чинників для точних пострілів. Параметр має значний вплив на точність і результат полювання.

Тривимірний корпус тепловізор IRay Eye E3n V2.0 зроблений з конструкційного пластику, захищеного від просочування вологи та пилу. Клас IP66 за міжнародною системою стандартів IEC 60529 гарантує стабільну роботу при високій вологості та атмосферних опади. У конструкції передбачено можливість спостереження з стаціонарного положення, різьбарський адапттер 1/4 дюйма в нижній частині корпусу. Протиударна конструкція витримає падіння з невеликої висоти, випадкові удари про гілки дерев, елементи екіпіровки або амуніції. Діапазон робочих температур -20 до + 55 °С.

Харчування IRay Eye E3n V2.0 здійснюється від вбудованого друкарського акумулятора. Час автономної роботи, яку проводить виробник — 15 годин. За зменшення загального рівня енергопостачання значно збільшує час експлуатації. Вбудований роз' єднання Micro-USB призначено для з' єднання з ресурсом зовнішнього харчування типу Power Bank 5V DC.

Комплект поставки:

  • Тепловізонний монкуляр IRay Eye E3n V2.0;
  • USB-кабель для зарядки;
  • Тканина для очищення оптики;
  • Короткий підручник користувача;
  • Інструкція щодо використання;
  • Гарантійний талон.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення